Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hasta birine su içmek

Rüyada hasta birine su içmek

Rüyada hasta birine su içmek iş hayatında ya da sosyal hayatında sıkıntı yaratacak durumlara düşeceğine, uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere çok kısa sürede kavuşacağına, düşmanı yenmeye, rakibi alt etmeye, herkes tarafından takdir edilen ve sevilen biri olacağına, zaman zaman bu işyerinde verilen hizmetle ilgili olarak seminerlere gidileceğine ve konusunda uzman bir kişi olunacağına, daha sonra düşmanlık eden kişi ile adamakıllı konuşmak için görüşmeye çalışacağına, çok istediklerinin Allah tarafından çalışması ve inanması karşılığında kendisine nasip edileceğine, husumetlerin başgöstereceğine delalettir.

Rüyada hasta birine su içmek gördüyseniz:

  • Ortaya çıkan bilgiler sizi utandırabilir veya gerçeklerden kaçma eğiliminde olabilirsiniz.

Rüyada hasta birine su içmek anne baba dualarının birçok engeli ortadan kaldıracağına, işleri büyütme sürecine girileceğine, kazancın yarı yarıya düşeceğine, eski bir hastalığın nüksedeceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına yorulmaktadır.

Rüyada hastaya su içmek kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine, rahatsızlık yaratan bir işin çözüm bulacağına, kötü bir kişinin yaptığı üçkağıtlardan ötürü pişman olacağına, kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına ve üzüntü duyulan bir olayın düzeltileceğine, uzun zamandan beri hayal edilen herşeye kavuşulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada hasta birine su vermek işinin gücünün rast gideceğine, elindeki kazancın büyük kısmını borçlara harcayacağına, oturduğu semtte bir dedikoduya maruz kalacağına ve epey zor zamanlar geçireceğine, büyük maddi ve manevi kayıplara uğranacağına tabir olunur.

Rüyada hasta insana su vermek çok mutlu bir dönem geçirileceğine, güzel, sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına, kısa sürede iş hayatında uğradığı zararları telafi edeceğine, yardıma muhtaç insanlara her zaman yardım edeceğine rivayet eder.

Rüyada hasta kuşa su vermek eline geçen bütün fırsatları çok iyi değerlendireceğine, zorlukların ve sorunların tamamen çözüme kavuşacağına, atacağı adımlar sayesinde ses getiren bir kişi olacağına işaret eder.

Rüyada hasta birisine su vermek tartışmalı durumların sona ereceğine, iş konusunda çok deneyimli bir kişi ile ortaklık kurulacağına, çalışkanlığının ve azminin karşılığını da işinde terfi ettirilerek alacağına, rüya sahibinin rahatının ve keyfinin bozulacağına, bir süre insanlardan uzak olmak isteyeceğine işaret eder.

Rüyada hastaya su vermek kötü kişilerden uzak durulacağına, elinin bollaşacağına, rızkının genişleyeceğine, hane içerisine nifak tohumları serpileceğine, gidilen yolda engellerle karşılaşılacağına delalettir.

Rüyada hastaya su verdiğini görmek yaptığı sevap kadar da hayır bulacağına, ona kavuşmak için ettiği duaların kabul olacağına ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, kişinin sıkıntılı, huzursuz ve üzgün günler geçireceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments