Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hasta insana su vermek

Rüyada hasta insana su vermek

Rüyada hasta insana su vermek aile hayatıyla ilgili olarak çok önemli bir karar vereceğine, güzel ve doğru işler yapacağına, iş dünyasında yapılacak bazı ortaklıklar ile zor durumlardan kurtulup çok güzel ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, hayatın gerçeklerini çok daha kolay ve tarafsız şekilde görme yetisine sahip olacağına, ana baba duası alınması sayesinde hayatın günden güne daha iyiye gideceğine, karanlık ve zor geçen bir dönemin sona ereceğine, isim yapmış kişiler tarafından büyük bir çalışmaya dâhil edileceğine, kendi işinin başına geçip kendi patronu olacağına alamet etmektedir.

Rüyada hasta insana su vermek gördüyseniz:

  • Gerçek olanla yanlış veya yalan haber birbirine karışabilir.

Rüyada hasta insana su vermek işlerindeki verimin her geçen gün daha fazla artacağına, elinin bolluğa kavuşacağına ve yüzünün güleceğine, her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine inanılır.

Rüyada ölü insanı hasta görmek güzel günler geçireceğine, kişinin iyi fikirleri ve güzel davranışları ile kendi içinde çatışır hale geleceğine, çok hayırlı ve büyük kısmetlerin ele geçeceğine, sorunların tamamen ortadan kalkacağına inanılır.

Rüyada hasta bir insanı iyileşmiş görmek hiç beklenmeyen bir anda çok hoş ve çok tatlı birisi ile bir ilişkiye başlanacağına, çok güzel ve büyük bir düğünün ardından mutlu ve huzurlu bir yuva kurularak çok mutlu bir hayat sürüleceğine, aşırı sevinçten ne yaptığını bilemez hale geleceğine, yardıma muhtaç herkese büyük yardımlarda bulunulacağına yorulur.

Rüyada hasta insanı yıkamak çok uzun zamandan beri hayali kurulan bazı şeylere ulaşılacağına, oturup evliliği devamı için bazı kararlar alınacağına, aile bireyleri ile güzel günler geçirileceğine, sevdiklerine kavuşacağına delalet eder.

Rüyada hasta bir insanın iyileştiğini görmek işlerini çok iyi bir şekilde idare ederek yakında çok daha iyi bir konuma gelmesini sağlayacağına, yaşanan sıkıntıların kısa zamanda sona ereceğine, endişelerin son bulacağına, yakın bir akrabayla kurulan ortaklık sayesinde her şeyin çok daha iyi bir hal alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sağlam insanı hasta görmek neşesinin, huzurunun ve ağız tadının kaçacağına, maddi anlamda rahatının daimi olacağına, sıkıntı çekmemesi sayesinde keyfinin yerinde kalacağına, gam ve keder çekmeyeceğine, işlerin daha kötüye gitmesiyle yapılan hataların daha da büyük zarar getireceği ve bir türlü gereken yükselişin sağlanamayacağına yorulur.

Rüyada hasta bir insanın öldüğünü görmek çok başarılı işlerin altına imza atacağına, başarıya giden yolların açık olacağına bu sayede rüya sahibinin ticaretinde çok ilerleyeceğine, maddi kaybın ruhsal olarak sıkıntıların önünü açacağına, tatsız durumlar yaşanacağına, sevilen kişi ile ayrı düşüleceğine işaret eder.

Rüyada insanı hasta görmek zenginlik kazanacağına, rakiplerinin çok daha ilerisinde bir konuma geleceğine, huzurlu ve mutlu bir hayat süreceğine, yapılan hesapların hiçbirinin gerçeğe uygun olmayacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments