Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hasta birisine su vermek

Rüyada hasta birisine su vermek

Rüyada hasta birisine su vermek sağlık sorunlarının kısa süre içinde ortadan kalkacağına, elinin bolluğa kavuşacağına, gireceği işlerde alacağı başarılar sayesinde çok büyük işadamlarının dikkatini çekeceğine, başarısının önündeki engellerin kalkacağına, bir alim gibi halden anlayan, dert dinleyen ve yol gösteren bir kimse konumuna geleceğine, hem de yaşlılığında elden ayaktan düşmeden, kendi başına hayatını idame ettirecek denli sağlığının iyi olacağına, işinin ehli durumuna geleceğine, başkasının malına ve parasına göz dikerek menfaat elde edeceğine delalet eder.

Rüyada hasta birisine su vermek gördüyseniz:

  • Küçüklü büyüklü sırlar, entrikalar, paylaşılmaması gereken bilgiler ön plana çıkabilir.

Rüyada hasta kuşa su vermek saygın biri haline geleceğine, sevdiği insanla romantik, duygusal ve güzel zamanlar yaşayacağına, sıkıntıların Allah’ın izni ile son bulacağına ve iş hayatında hayırlı ve iyi kazanç sağlayan bir işe girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada hastaya su içirmek bir şeyden sorumlu tutulduğuna, çıkacağı bir yolculuktan büyük bir sorunla döneceğine, kardeşlerden birinin canını sıkan bir olayın daha kötü bir hal alacağına, bildiklerini ve deneyimlerini onunla paylaşacağına rivayet eder.

Rüyada hasta birine su içmek hayırlı bir haber alınacağına ve konuşulacak bazı konuların yakın bir zaman içinde hayata geçirileceğine, hayat içerisinde çok mutlu olunacağına, maddi zarara uğrayacağına, geçim sıkıntısı çekeceğine yorulmaktadır.

Rüyada hasta birisine su vermek duygularını da ifade etme imkanı elde edeceğine, sonradan da bir lokma kuru ekmeğe muhtaç olur duruma geleceğine, üzerinden uykusuz kalarak ve çok çalışarak ortaya koyduğu plan ve projelerinin boşa gideceğine bunun da kendisi için büyük hüsran olacağına işaret eder.

Rüyada hastaya su verdiğini görmek kısa süre içinde büyük kazanç sahibi olunacağına, bilgi sahibi oldukça daha da alçakgönüllü biri haline geleceğine, isteklerini ve arzularını kolayca elde edeceğine, hedeflerine ulaşacağına tabir olunur.

Rüyada hasta birine su vermek ele geçen fırsatların bir bir kaçırılacağına, hiç olmadık bir sebepten ötürü parasal ve ruhsal zarara düşeceğine, beklenen kötü bir sürprize rağmen yola çıkılacağına, stres nedeniyle uzun zamandan beri yaşanan bir sağlık sorununun tedavisi için bir hekime başvurulacağına delalet eder.

Rüyada hastaya su içmek birçok sıkıntılı ve sorunlu durumla karşılaştırılacağına, dileklerinin yerine geleceğine ve tövbelerinin de amacına ulaşacağına, kendisinin de bu duruma kırılacağına işarettir.

Rüyada hastaya su vermek çevresindeki insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olacağına, insanlar arasında çok saygın bir yere gelineceğine, yeni mekânlara gireceğine ve yeni işlere atılacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments