Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hastaya su içirmek

Rüyada hastaya su içirmek

Rüyada hastaya su içirmek dince eksikliğe ve itikat bozukluğuna, iş ve yaşam stresinden kurtulmak için eğlenceli zamanlar geçireceğine, sağlıkla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına, her geçen gün sorunların artacağına, iş konusunda her zaman kısmetli olunacağına, işlerini yoluna sokacağına, verdiği vaatleri yerine getireceğine, maddi olanakların kötüleşeceğine, uzun zamandan beri sürdürülen hayallerin kaybedileceğine, bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına, iş arkadaşları arasında tartışma yaşanacağına işarettir.

Rüyada hastaya su içirmek gördüyseniz:

  • Kısa vadeli olarak işleri kolaylaştırdığı için bazı konuları görmezden gelebilir veya işinize geldiği şekilde yorumlayabilirsiniz.

Rüyada hastaya su içirmek insan ya da hayvan demeden, Allah’ın yarattığı her canlıyı seveceğine, yaşanan kötü olayların çok yakın bir zaman içinde düzeleceğine, kaybedilen malların ya da paranın yakın zamanda tekrar kazanılacağına, uzun zaman önce alınmış olan borçların ödeneceğine işaret etmektedir.

Rüyada hastaya çorba içirmek olumlu ve güzel gelişmeler kapısının aralanacağına, sevilen bir kişi ile kurulan ortaklığın bozulacağına, sevilen bir dostu kaybetmeye delalet etmektedir.

Rüyada hastaya süt içirmek hanesinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, kırgınlık ve sıkıntılarının son bulacağına, çalıştığına değeceğine işarettir.

Rüyada bulanık su içtiğini görmek iyi haberler alınacağına, sıkıntılarını üzerinden atacağına, zararların yakında telafi edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada başka birinin su içtiğini görmek kısmetlerin günden güne artacağına, sorunlu zamanlar geçireceğine ve sosyal hayatında endişe ve korku içinde olacağına, yaşanan sıkıntıların sabır ve azimle ortadan kaldırılacağına, dert edilen bazı konularda büyük aşama kaydedileceğine delalet etmektedir.

Rüyada güvercine su içirmek zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine böylece amaçlarına nail olacağına, çok büyük ve başarılı adımlar atılacağına, başını ağrıtacak olaylar yaşayacağına ve keyfinin kaçacağı bir döneme gireceğine inanılır.

Rüyada buzlu su içtiğini görmek onları tebrik edeceğine, bir sebeple çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, attığı her adımın kendisine hayır getireceğine alamet etmektedir.

Rüyada içi su dolu küvet görmek çoğalan kısmetlerle birlikte kişinin ismini herkese duyuracağı projelerde yer alacağına, dertlerin ve kederlerin sona ereceğine, sıkıntıların kısa bir zamanda bitip yerini sevince bırakacağına, refah düzeyinin düşeceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments