Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hasta kuşa su vermek

Rüyada hasta kuşa su vermek

Rüyada hasta kuşa su vermek sevilen bir işe ortak olunacağına, onu mutsuz eden sorunları kafasından atacağına, yapılan çalışmalar sayesinde çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, bundan hayır göreceğine ve onlarla uzun soluklu projelerde yer alacağına, maddi olarak yaşanacak bir ferahlık sayesinde özgüvenin tekrar kazanılacağına, işlerin her geçen gün daha iyiye gideceğine, çok sevileceğine, toplum tarafından el üstünde tutulacağına, tüm saf duyguları ve iyi niyetiyle onu yanında barındıracağına, işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, yarınları için gerçekleştirdiği atılımların ve attığı adımların da başarı ile sonuçlanacağına tabir olunur.

Rüyada hasta kuşa su vermek gördüyseniz:

  • Teklifleri geri çevirmenin size bir yararı yoksa, ortamı germemek için kabul etmek daha doğru olabilir.

Rüyada hasta kuşa su vermek büyük kazançlar elde edeceğine, bolluk ve bereket içinde yaşayacağına, kişinin hayırsız işlere ve kötü kişilere denk geleceğine, büyük kazanç elde edileceğine, herkese parmak ısırtacak kadar iyi bir hayat sahip olunacağına delalet eder.

Rüyada hasta kuşu iyileştirmek nurtopu gibi bir evlada sahip olacağına, kafasındaki kuşkuların ve güvensizliğin artacağına, anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına ve bu sayede ömür boyu yüzünün güleceğine alamet etmektedir.

Rüyada muhabbet kuşunun hasta olduğunu görmek eline geçen bazı işlerde zarar edeceğine, maddi ve manevi zararların sona ereceğine, fakir fukaraya yardım edileceğine ve bu sayede bol bol hayır duası alınacağına tabir olunur.

Rüyada hasta muhabbet kuşu görmek zamanında destek verdiği bazı insanlardan destek görmeyeceğine, çok büyük çalışmalara gireceğine ve bu çalışmalardan çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok daha iyi ve daha başarılı bir döneme gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada hasta kuşu görmek sosyal çevreden arkadaş olunan bir kişi ile evlilik yolunda hayırlı bir adım atılacağına, gelirinin azalacağına, geçim sıkıntısına düşeceğine, girdiği işlerde çok yeni fikirler ortaya koyarak her zaman daha iyi olmaya çalışacağına delalet eder.

Rüyada bir kuşa su vermek başına uğursuz olayların geleceğine, düzeninin bozulacağına, boş yere korku duyulacağına, bir sorun bitmeden üstüne diğerinin geleceğine, arkadaşlarından ve dostlarından yana sıkıntı alacağına rivayet eder.

Rüyada kuşlara su vermek manevi olarak da kendisini çok iyi hissedeceğine, çözümsüz bazı olayların yaşanacağına, kendisine en uygun olanı seçip hayatını kurma yolunda adım atacağına, parasal olarak iyi bir noktaya geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada yavru kuşa su vermek sıkıntılarından ve üzüntülerinden kurtulacağına, borçlu olanlar için yakın zamanda borcunu ödemeye, tatsız ve kötü durumlarla karşılaşılacağına, yaşanan güzel günlerin istenmeyen olayların yaşanması ile birlikte sona ereceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments