Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hastalıklı inek görmek

Rüyada hastalıklı inek görmek

Rüyada hastalıklı inek görmek beklemediği bir anda üst üste müjdeli haberler alacağına, planlarının işe yaramayacağına bu nedenle elinin dara düşeceğine, rüya sahibinin hayal kırıklığı yaşayacağına, maddi zarara uğrayacağına, geçim sıkıntısına ve yokluğa düşeceğine, eline geçen şansları ve fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hem kendisi için çok hayırlı şeyler gerçekleştireceğine, sorunların yakında son bulacağına, hayırlı gelişmeler yaşayacağına, toplum içindeki yerin değerleneceğine, geçmişte yapılan hataları telafi etmek için fırsat bulunacağına delalettir.

Rüyada hastalıklı inek gördüyseniz:

  • Harakete geçmeden önce başkalarının görüş açılarını da değerlendirmeye çalışmalısınız.

Rüyada hastalıklı inek görmek anne babanın çok hoşuna gidecek bir adım atılacağına, işlerinin rast gideceğine, kazancının çoğalacağına, vurdumduymaz bir kişi olduğu için büyük zarar vereceğine işaret eder.

Rüyada göğsünde hastalık görmek işlerinin düşeceğine, rahatının ve huzurunun bozulacağına, çok büyük bir saygınlığa kavuşacağına, eğitimle ilgili olarak büyük adımlar atılacağına ve sorunlu işlerle uğraşan kişilere çok yardım edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada kulak hastalığı görmek fırsatları kaybetmesine ve çok büyük zararlara girmesine rağmen yine kendi kontrolünü kaybetmeyip sakin olduğuna bundan sonra karşısına çıkacak başka fırsatları ve işleri bekleyeceğine ve çok daha iyi fırsatlar ile karşılaşacağına, zahmetli işlerin büyük kazanç sağlayacağına, sıkıntıların kısa süre içinde biteceğine, çok büyük bir tartışmanın ortasında kalacağına rivayet eder.

Rüyada akciğer hastalığı görmek yaşayacağı sıkıntılı ve kötü durumlar yüzünden üzüleceğine, çok severek gireceği bir çalışmada büyük zararlar göreceğine, çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına, herkes tarafından bilinen ve takdir edilen biri olacağına, inancına hep sadık kalarak yaşayacağına delalet eder.

Rüyada hastalık haberi duymak huzurlu günlerin uzaklaşacağına, iş hayatında saygı göreceğine, evinde bereketin eksik olmayacağına, aile hayatının çok huzurlu bir şekilde geçeceğine işaret eder.

Rüyada sedef hastalığı olduğunu görmek masumluğunu ispat edeceğine, hayırlı günler görülmesine ve ailenin huzura kavuşmasına yardım edeceğine, sorunların kısa zaman içinde sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada hastalıklı koyun görmek dost sandığı o kişinin kendisine karşı hiç de iyi niyetler taşımadığını fark edeceğine ve kendisinin de ona karşı kendini korumanın ve kurtarmanın çarelerini bulacağına, yaşayacağı olaylar sayesinde ayaklarının yerden kesileceğine, iş dünyasında kaybedilen prestijin geri kazanılacağına ve hayırlı günler görüleceğine delalettir.

Rüyada hastalık olduğunu görmek kötü duygularından arınacağına, büyük bir yatırımdan çok küçük bir kazanç elde edeceğine, kişinin geçim sıkıntısı içine gireceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments