Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hastalıklı kedi görmek

Rüyada hastalıklı kedi görmek

Rüyada hastalıklı kedi görmek uzun zamandan beri görmediği mutlulukları bulacağına, yaptığı işler sayesinde kazanç elde edeceğine, ancak sıkıntıların bir türlü sona ermeyeceğine, şansın döneceğine, sevilen bazı kişilere yaşadıkları sıkıntılardan dolayı maddi ve manevi olarak büyük yardımlarda bulunulacağına, iş hayatında yaşanan sorunların çözümü için çıkılan uzun bir yolculuktan hayırlı ve güzel haberler ile dönüleceğine, yarattığı üzücü durumun ortadan kalkacağına, çok büyük problemler ve üzüntüler yaşanacağına, büyük bir hastalığın pençesine düşüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada hastalıklı kedi gördüyseniz:

  • Beraber çalıştığınız kişilerle sağlayacağınız uyum, size yardımcı olabilir.

Rüyada hastalıklı kedi görmek ister istemez aile hayatında çeşitli tartışmalar yaşayacağına, üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine, elinde avucunda olanı yitireceğine ve adeta ortada kalacağına, ticaretinin büyüyeceğine delalettir.

Rüyada cilt hastalığı görmek daha sık bir araya geleceğine, birlikte kâh ağlayacağına, karşısına çıkan bazı fırsatları çok iyi bir şekilde kullanarak kazancını daha arttıracağına, amaçların yerine getirilmesi için hayırlı kısmetlerin elde edileceğine işarettir.

Rüyada memede hastalık görmek muradına ermek için emeklerinin ve umutlarının boşa gitmeyeceğine, hayatının her alanına mutluluğun yayılacağına, deyim yerindeyse elinin dönmez olacağına, içinde bulunduğu büyük sorunlardan ve sıkıntılardan kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada kadın hastalığı görmek hayallerde değişiklikler olacağına, eğer o yokuş çıkılmışsa sonunda her anlamda rahatlayıp zenginleşeceğine, eline geçen bir miktar parayı çok büyük zarara uğradığı bir işten kurtulmak için harcayacağına delalet eder.

Rüyada ince hastalığa yakalanmak keyfinin ve rahatının yerinde olacağına, sıkıntı ve stres yaratan durumların ortadan kalkacağına, hayatının zor, çekilmez ve bunaltıcı hale gelmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çiçek hastalığı görmek yüklü miktarda para kazanacağına, çok büyük bir saygınlığa kavuşacağına ve çalıştığı yerin yönetimi tarafından üst bir mevkiye getirileceğine, kişinin pek çok hatalı davranış içinde olacağına, içindeki sıkıntıların gideceğine, kişinin endişelerinden, kötü düşüncelerinden, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da arınacağına işaret eder.

Rüyada hastalığa yakalanmak neşesini ve ağız tadını kaçıracağına, bol kazançlı bir işe girileceğine, kısa bir süre önce tanışılan bir kişi ile yaşanacak bir gönül ilişkisinin evlilikle sonlanacağına, sonradan da çok üzüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada hastalık bulaşmak hasret çekenlerin kavuşacağına, iş hayatında yaşanan parasal sorunların eş, dost ya da akraba vasıtası ile çözüleceğine, Ummadığınız yerlerden maddi ve manevi destek görmeye, bir an önce atılım yapması halinde çok yükseleceğine ve iyi noktalara ulaşacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments