Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hastalığının iyileştiğini görmek

Rüyada hastalığının iyileştiğini görmek

Rüyada hastalığının iyileştiğini görmek uzun zamandan beri kendisini zorlayan borçlarını kapatacağına, büyük maddi ve manevi zarara uğrayacağına, maddi ve manevi olarak rahat edeceğine, istediklerini elde etmeyi başaracağına, bazı kişilere karşı sesini yükselteceğine ve el kaldıracağına, her açıdan farklılıklar olacağına, sahip olduğu nimetin artacağına, neşesinin, keyfinin, huzurunun ve ağız tadının yerine geleceğine, her yeni güne daha bir istekle ve farklı bir enerjiyle uyanacağına tabir olunur.

Rüyada hastalığının iyileştiğini gördüyseniz:

  • Ufak tefek konuşmalar esnasında saklı kalması gereken sırlar ortaya çıkabilir.Boş zamanları verimli değerlendirememek nedeniyle sıkılabilirsiniz.

Rüyada hastalıktan iyileşmek başına uğursuzluklar geleceğine, sevdiği kişilerden çok büyük bir destek alacağına, kişinin açığını arayan bir yöneticinin eline koz verilmesi halinde iş hayatının zora gireceğine işaret eder.

Rüyada hastalığın iyileştiğini görmek ele geçen kazancın tükenme noktasına geleceğine, çok sorunlu bir durumun ortadan kaldırılacağına, kardeşler arasındaki sürtüşmelerin ve tartışmaların son bulacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, kendisini çok zor durumların içinde bulacağına, elinde bulunan imkânları pek iyi bir şekilde değerlendireceğine işarettir.

Rüyada hastalığının iyileştiğini görmek o kilerin gittikçe rızıkla dolacağına, yollarının aksiliklerle kapanmayacağına, hiçbir eksiğinin bulunmayacağına, bolluk içinde yaşamanın keyfini süreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada hastalığı iyileştirmek başarılı ve hırslı oluşu sayesinde ticaret hayatının önde gelen isimleri arasında yer alacağına, sevdiği kişiler ile çıkacağı bir iş yolunda, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, malında zulüm meydana gelmesine delalet etmektedir.

Rüyada hastalık bulaştığını görmek kişinin daha çok kazanacağına, günden güne kazancının artacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, varolan sağlık sorunlarının şifa bulacağına ve kısa süre içinde çok büyük mevkilere gelineceğine alamet etmektedir.

Rüyada kadın hastalıkları doktoru görmek çok büyük bir dedikoduya malzeme olacağına, sağlıkla ilgili olarak yaşanacak bir sorunla uğraşmak zorunda kalınacağına, zor bir işin bir türlü sona erdirilemeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada hastalığın ilerlediğini görmek ancak daha sonra durumun düzeltilmesi sayesinde aradaki sıkıntıların çözüm bulacağına ve yanlış kişilerle kurulmuş bir ortaklığın tek taraflı olarak feshedileceğine, aile hayatında çok mutlu ve güzel şeyler ile karşılaşacağına, yaptıklarıyla sorgulanacağına delalettir.

Rüyada hastalık haberi almak yardım severliği sayesinde elinden geleni yapacağına, rakiplerini kıskandıracak kadar büyük projelere imza atacağına, masa başı bir işe gireceğine, sıkıntılı bir durumdan aile bireylerinin desteğiyle çıkacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments