Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hastalığı iyileştirmek

Rüyada hastalığı iyileştirmek

Rüyada hastalığı iyileştirmek parasal krizler yaşanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bir türlü kurtulamayacağına, kendini çok iyi hissedeceğine, sağlığının yerinde kalacağına, çok sevilen birisinden çok kötü bir haber alınacağına, söz, yetki ve imza sahibi olacağına, itibar ettiği ve kendisine sığındı kimse olacağına, aile bireylerinden birine iş kurulacağına tabir olunur.

Rüyada hastalığı iyileştirmek gördüyseniz:

  • Bir şey düşünürken başkalarının sözleri sizi pek etkilememeli, kendinizle başbaşa olun.

Rüyada hastalığın iyileştiğini görmek başındaki şanssızlıktan kurtulacağına, içinde bulunduğu sorunlu olaylardan ve durumlardan kurtulacağına, elini attığı işleri istediği şekilde nihayetlendireceğine, gözünde ve içinde hiçbir şeyin kalmayacağına işaret eder.

Rüyada hastalığının iyileştiğini görmek kişinin her zaman bolluk içinde bir hayat sürerek, sevdiklerine de her şeyin en iyisini vereceğine, hiç istemediği halde zor bir işin altına gireceğine, düştüğü zor durumlardan Allah’ın yardımı ile kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada hastalıktan iyileşmek daha sonra insanların desteğini alarak resmi kurumlardan birinde ülkesi için çok önemli bir göreve getirileceğine, başarılı olacağı bir iş için çok sevdiği bir kişi ile ortaklık kuracağına, zaman içinde çok hayırlı ve sevinçli bir döneme girileceğine, maddi olarak çok büyük kazançlar elde edeceğine, kısa süre içinde mal mülk sahibi olunacağına alamet eder.

Rüyada hastalığı iyileştirmek anne babasından çok hayırlı dualar alacağına, sevdiği bazı kişiler ile çok rahat edeceği ve büyük kazanç elde edeceği bir işe gireceğine, herhangi bir rahatsızlık yaşamayacağına, bir alim gibi halden anlayan, dert dinleyen ve yol gösteren bir kimse konumuna geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada kadın hastalıkları doktoru görmek komşusunun eksiğini gidermek için ona malından ve parasından vereceğine, sıkıntının kısa süre içinde sona ereceğine, problemlere çözüm bulunacağına, sorunlarını kısa bir zaman içinde hislerini kullanarak ortadan kaldıracağına alamet etmektedir.

Rüyada sedef hastalığı olmak hayalini kurduğu şeylerin ayağına geleceğine, kardeşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, ortaya konulan başarılı projeler sayesinde yüksek bir mevkiye terfi edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada memede hastalık görmek zor günlerin geride kalacağına, hanede neşenin ve huzurun eksik olmayacağına ve gayrimenkul işine girileceğine, hayatta hep iyi şeylerle karşılaşacağına, elde avuçta bulunan üç beş kuruşun gereksiz ve boş bir işe yatırılacağına işarettir.

Rüyada su çiçeği hastalığı olmak çok büyük ve kötü durumlardan zarar görmeden çıkacağına, eğitimle ilgili karşılaşılan bir fırsatın değerlendirileceğine, geri kalan vaktini ibadetle geçireceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments