Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hastalıktan bayılmak

Rüyada hastalıktan bayılmak

Rüyada hastalıktan bayılmak sermaye kaybı yaşayacağına bu nedenle ticaret ve meslek hayatındaki itibarını, gücünü ve iyi izlenimini de kaybedeceğine, ancak yakın bir zaman içinde maddi olarak büyük bir zarara uğranacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım eli uzatılacağına, kazancının sürekli artacağına, hem kendisi hem aile bireyleri için büyük bir başarı elde edeceğine, önemli bir makama terfi alacağına, kişinin dünya malına ehemmiyet göstermek yerine, iç huzurunu dengede tutabilmek için uğraşacağına, neşesine kavuşacağına, ticarette, dostlukta ve evlilikte başarısız ve mutsuz olacağına rivayet eder.

Rüyada hastalıktan bayılmak gördüyseniz:

  • Bir alım için bir dosta arkanı dönüyorsun.

Rüyada hastalıktan bayılmak yapacağı işler karşılığında eline geçecek olan kazanç sayesinde büyük başarılar gerçekleştireceğine, kendisine sorun yaratan olayların kısa süre içinde son bulacağına, ilerleyeceğine, yükseleceğine, isteklerine ve arzularına kavuşacağına, hayatından razı geleceğine, gönlünce bir yaşamı olacağına tabir olunur.

Rüyada bulaşıcı hastalığa yakalanmak ailesinin desteğiyle gelecekte iyi yerlere ulaşacağına, hastalığının düzeleceğine, en kısa zamanda ayağa kalkacağına, bugüne kadar aldığı aile desteğinden mahrum kalacağına delalettir.

Rüyada çiçek hastalığı olmak keyfini ve rahatını yerine getirecek hayırlı gelişmelerin meydana geleceğine, işlerinin aksayacağına, umutsuzluğa ve geçim sıkıntısına düşmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada hastalıklı hayvan görmek yüzünü Kâbe’den başka bir tarafa çevirmeyeceğine, sorunlarının gün geçtikçe daha da artacağına, çok iyi yerlere geleceğine ve hayırlı kişiler ile iş yapacağına tabir olunur.

Rüyada hastalıklı insanlar görmek rahatının yerine geleceğine, mutluluğunun da artacağına, sorunlarını bitireceğine, yükseleceğine, ilerleyeceğine ve insanların gözünde çok daha itibarlı kimse olmayı başaracağına işarettir.

Rüyada sedef hastalığına yakalanmak kazancın ve ekmeğin eksileceğine, rüya sahibinin geçim sıkıntına düşüp, başını borçlardan kaldıramayacağına, büyük oranda kazanç elde edeceğine, kararmış düşüncelerinin aydınlanacağına, kendini iyi ve şanslı hissedeceği kadar güzel bir dönem geçireceğine rivayet eder.

Rüyada bulaşıcı hastalıklı birini görmek yükseldikçe yükseleceğine, başarıya ve zafere doymayacağına, her işinin gücünün kolaylıkla hallolacağına, sıkıntılarının sona ereceğine, üzüntülerinin yerini mutluluğun alacağına işaret etmektedir.

Rüyada hastalığa yakalanmak işinde uzmanlaşacağına, bilgi ile donanacağına ve okumaktan hiçbir zaman vazgeçmeyeceğine, benimsemediklerini ve kabul etmediklerini rahatça ve açıkça söyleyebileceği fırsatlar yakalayacağına, disiplinini en üst seviyede tutarak çevresine de örnek olacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments