Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hastalıklı insanlar görmek

Rüyada hastalıklı insanlar görmek

Rüyada hastalıklı insanlar görmek hayatından razı geleceğine, karşısına çıkan fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, kişinin hayatını sürdürürken zorlanmayacağına ve geçim sıkıntısı çekmeyeceğine, istenen şeylerin gittikçe daha büyük zarar vereceğine, daha çok kazanç elde edeceğine ve sevdiği kişilerin ve yardıma muhtaç insanların yardımına koşacağına, çok para kazanacağına, çok kötü durumlara düşüleceğine, gönül kapılarını açacağına delalettir.

Rüyada hastalıklı insanlar gördüyseniz:

  • Geleceğinize yatırım yapın.

Rüyada hastalıklı insanlar görmek çekilen bir çilenin maddi olarak büyük bir zarar verdikten sonra sona ereceğine ve sosyal hayatta sevilen bir kişi ile yola çıkılacağına, kardeşlerin sorunlu giden işlerinin çözüme kavuşacağına, hayırlara vesile olacak bir evlilik yapılacağına inanılır.

Rüyada hastalığı iyileştirmek yaşamına renk geleceğine ve kısmetinin çoğalacağına, o kişiden fiziksel olarak etkileneceğine fakat ilerleyen zamanlarda kendisi ile bir duygu alışverişi içine giremeyeceği ve tabir yerindeyse gelenin gideni aratacağına, vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına işaret eder.

Rüyada su çiçeği hastalığı olmak faturalarının rahatlıkla ödeneceğine, dua alacağına, herkesin göremeyeceği şeyleri görüp algılayacağına ve bununla da kalmayarak mesleğinde profesyonelleşeceğine yorulur.

Rüyada sedef hastalığına yakalanmak çok büyük ve hayırlı çalışmalar yaparak çok büyük başarılar elde edeceğine, kazandığı paralar sayesinde mal mülk sahibi olacağına, kişinin olayların farkına vararak yaptığı hataları göreceğine, kurulmuş olan bir yuvanın kötü kişilerin dedikoduları ve kötü sözleri yüzünden yıkılacağına tabir olunur.

Rüyada kanser hastalığına yakalandığını görmek bir dönemi kazançlı, mutlu ve sağlıklı geçiriyorsa, diğer dönemini de mutsuz, hasta ve zor geçireceğine, iş yaşamında yaşayacağı olumsuzlukları aile hayatına da yansıtacağına, kısır bir döngü içinde hissedildiği gibi, çıkış kapısı bulunamadığı için ruhsal bir bunalım geçirileceğine, aile hayatındaki uyumun ve huzurun da artacağına rivayet eder.

Rüyada amansız hastalığa yakalanmak işlerin yakın bir zaman içinde açılacağına, girilecek bir yarış içerisinde lider olunacağına, yabancı bir ülkeye çıkılan seyahatten dönüleceğine, ruhsal olarak zarara uğranacağına, dertlerin çözüme kavuşacağına yorulur.

Rüyada hastalıklı köpek görmek endişe ettiği bazı konuların yakın zamanda çözüme kavuşacağına ve bu yüzden yaşanan kırgınlıkların ve küskünlüklerin zamanla sona ereceğine, iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına, birikim yapma imkânı elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada hastalıklı göz görmek eline geçen bütün imkânları kullanarak hayalinde kurduğu hayata kavuşacağına, yaşanan güzel olaylar sayesinde sevince boğulacağına, gelişim içine girileceğine, hayırlı ve yüksek mevkiye sahip olunacağına ve büyük zaferler kazanılacağına, emeklerin karşılığında hak edilen noktaya gelineceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments