Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hastalıklı koyun görmek

Rüyada hastalıklı koyun görmek

Rüyada hastalıklı koyun görmek kötü günlerde dahi şükrederek ve takva sahibi olarak hareket edeceğine, daha kararlı bir kişi olunacağına, karşısına dikenli ve çakıllı yolların çıkacağına, yaşamının bir inişli bir de çıkışlı hale geleceğine, sevdiği kişilerin sırt çevireceğine, sevdikleri ile çok güzel bir hayat yaşayacağına, iş hayatında girdiği her işte büyük kazanç elde edeceğine, işlerinin hafifleyeceğine, ağız tadının, keyfinin ve neşesinin de yerinde kalacağına, sevdiği kişiler ile sürekli vakit geçireceğine, kaybetme ve başarısız olma korkusuna yakalanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada hastalıklı koyun gördüyseniz:

  • En iyi bildiğiniz veya en iyi yaptığınız şeyleri üstlenmelisiniz.

Rüyada hastalıklı koyun görmek hayırlı ve iyi kişiler ile kurulacak ortaklık sayesinde çok iyi mevkilere gelineceğine, işlerinin rast gideceğine, güveninin artacağına, uğradığı zararların en kısa sürede kapatılacağına yorulur.

Rüyada çiçek hastalığı olmak iş hayatında çok üst mevkilerdeki yerini sağlamlaştıracağına, hatta kendi işinin sahibi olabileceğine, iş hayatında da çok büyük başarılar kazanacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, verilen sadakalar sayesinde kazaların ve belaların atlatılacağına yorulmaktadır.

Rüyada hastalıklı insanlar görmek adının lekelemek için kurulmuş kumpaslardan kendini temize çıkaracağına, kardeşler arasındaki tartışmaların biteceğine ve eşleri birbirine düşürmeye çalışan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, hakkında dedikodu çıkarılacağına, çok büyük kötülemeler yapılacağına, işlerinin engellenmeye çalışılacağına ve uzun zamandan beri emek verdiği şeylere teker teker zarar verileceğine rivayet eder.

Rüyada amansız hastalık görmek sevdikleri ile bir araya geleceğine, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine, aynı zamanda da özel hayatında sürpriz gelişmelerin olacağına, yeni bir iş konusunda anlaşma sağlanacağına, aile içindeki huzurun kaçacağına işaret eder.

Rüyada bir hastalığa yakalanmak kişinin şansının ve kısmetinin açılacağına, işinin yoluna gireceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, çok daha kötü günler gördüğü zaman da bu insanların kendisine yardım edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada diş hastalığı görmek neşeyi ve sağlığı bulacağına, iş hayatında daha önce hayal edemediği kadar iyi bir kariyere sahip olacağına, ortaya çıkacak sorunlardan kurtulacağına delalettir.

Rüyada hastalığın iyileştiğini görmek hayallerinin bir bir gerçekleşeceğine, ailesine sıkıntılardan uzak ve rahat bir hayat yaşatacağına, sorun yaşanan kişiler ile aranın düzeltileceğine, mal mülk sahibi olunacağına delalettir.

Rüyada alaca hastalığı görmek hedeflerine emin adımlarla yürüyerek sorunsuz şekilde ulaşacağına, yapılan yanlışlardan dönülerek çok daha sakin ve aklı başında bir hayat sürdürüleceğine, işlerinizin bozulacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments