Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cilt hastalığı görmek

Rüyada cilt hastalığı görmek

Rüyada cilt hastalığı görmek bir lokma ekmek bulmakta dahi zorlanacağına, sıkıntılarını bir köşeye atacaklarına, aile bireyleri arasındaki bağın daha sıkı bir hal alacağına, yeniden hayal kuracak umuda kavuşacağına, Allah’ın izni ile sorunların tamamen son bulacağına, çok üzüleceğine, çok yıpranacağına, elindeki parasını yanlış yatırımlarda çarçur edeceğine, özellikle iş ile ilgili gelişmelerin kişinin rahat bir hayat yaşamasına neden olacağına, hayırlı bir kazanç kapısı elde edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada cilt hastalığı gördüyseniz:

  • Duygusal konulardaki sorunları gizlilikle ele almalısınız.

Rüyada cilt hastalığı görmek üzerindeki yükün az da olsa hafiflemesinin sağlanacağına, aynı zamanda başka işlerle uğraşıp daha iyi yaşam koşullarına sahip olunacağına ve rahat bir yaşam sürüleceğine, her adımı takip edilen biri olup bu şekilde çok para ve mal kazanacağına ve bu durumu çok büyük ve çok yararlı bir avantaja çevireceğine, doğru bildiği yoldan şaşmadan, eninde sonunda istediği başarıya ulaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada cilt kanseri olduğunu görmek belirsizlikler yaşanması yüzünden gelecek için adım atmakta zorluk çekileceğine, bütün bu yaşananların da cesaretinin kırılmasına, umutlarının bitmesine sebep olacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının son bulacağına inanılır.

Rüyada cilt maskesi görmek çok büyük ve sıkıntılı durumlar ile karşılaşacağına, ancak rüya sahibinin, iş hayatı ve aile hayatı ile ilgili çok büyük bir azim göstererek çok büyük kazançlar elde edeceğine, hayallerinin suya düşeceğine, problemleri teker teker çözeceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve çok geçmeden hayallerine kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada kırmızı ciltli kitap görmek iş hayatında çok saygın bir isme sahip olunacağına ve zorlukların biteceğine, çok büyük zenginliğe sahip olacağına, aksiliklerin aşılacağına yorulmaktadır.

Rüyada ciltte kırmızı lekeler görmek tövbelerinin kabul olacağına, işinin gücünün de rast gideceğine, mutlu olunacak çeşitli adımlar atılacağına, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine inanılır.

Rüyada cildi yanmış birini görmek haciz veya icra gibi durumların söz konusu olacağına, iş hayatında ve aile hayatında türlü zararlara uğranacağına, yakın bir zaman içinde yeni ve daha başarılı işlere gireceğine, herhangi zarara uğramayacağına delalet etmektedir.

Rüyada cilt lekesi görmek karşılaşılan kötü bir durum yüzünden aksiliklerin daha da artacağına, içinin ve kafasının rahatlayacağına, hayatının bir anda cennete döneceğine inanılır.

Rüyada cilt bakımı yaptırmak insanların hayatına müdahale etmesine fırsat vermeyeceğine, yanlış davranışı olanları uyararak, ikinci bir şans vereceğine fakat sorunun tekrarlaması halinde bu insanları hayatından çıkaracağına, kimseden yardım almak zorunda kalmayacağına, kötü günlerinin biteceğine ve güzel günler yaşayacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments