Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada memede hastalık görmek

Rüyada memede hastalık görmek

Rüyada memede hastalık görmek hatadan dolayı zarar edeceğine, daha bir sevileceğine, barış ve sevgi içinde olacağına, manevi olarak güç kazanacağı olaylar yaşayacağına, güleceğine, içine düştüğü zor durumdan kurtulacağına, rahat edeceğine, ardından iş hayatı ile ilgili olarak bazı adımlar atacağına, bereketli işlere gireceğine, ticaret ehli olacağına, bolluğa ve berekete kavuşacağına, sağlığı ve zenginliği yakalayacağına rivayet eder.

Rüyada memede hastalık gördüyseniz:

  • Özel hayatınıza dikkat etmelisiniz.

Rüyada memede hastalık görmek yaşam standartlarının ve kazancının artacağına, aynı zamanda da kesesini daha fazla doldurmayı başaracağına, her arzunun kişiyi mutlu edecek şekilde gerçek olacağına delalet etmektedir.

Rüyada hastalık bulaştırmak insanlara yardım edeceğine, anne baba duası alacağına, karşısına kendisini mutsuz edecek, hayal kırıklığına uğratacak ya da emeklerini boşa çıkaracak hiçbir önemli sorun çıkmayacağına işarettir.

Rüyada hastalıktan öldüğünü görmek tüm malını ve parasını sadece kendisi için harcayacağına, düşmanlarını ve rakiplerini kahredeceğine, kendisini Allah’a yakınlaştıracak hayır işlerine daha çok vakit ve para ayırabilme şansına nail olacağına, kendisini çok huzurlu hissedeceğine delalet eder.

Rüyada hastalığının ilerlediğini görmek iş konusunda sevilen bir kişiden yardım alınacağına, dertlerin biteceğine, yorumlanırken, uzun tırnak aynı zamanda borç alınacağına, sıkıntıların çözüm bulacağına delalettir.

Rüyada çiçek hastalığı olmak sıkıntılarını başarılı bir şekilde bertaraf edeceğine, sıkıntılarını çok kısa süre içinde üzerinden atacağına, maddi zararının karşılanamayacak boyutlarda olacağına, rüya sahibinin fakirleşeceğine işaret eder.

Rüyada hastalık duymak neşesini ve ağız tadını yitireceğine, mutsuz olacağına, işlerin çok verimli olacağı bir dönemin yaşanacağına, uzun zamandır hiç olmadığı kadar mutlu ve rahat olacağına delalettir.

Rüyada vücudunda hastalık görmek hayalini kurduğu herşeye sevdiği kişilerden alacağı destek ile kavuşacağına, başka kişilere iş olanağı sağlayacak bir projeye girileceğine ve haneye bolluk ve bereket dolacağına, çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına delalet eder.

Rüyada hastalıklı ayak görmek kişinin her işi severek yapacağına, gün geçtikçe iş hayatında daha büyük verim saplanacağına ve çok büyük kazançlar elde edileceğine, zararlı bir alışkanlığa başlanacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments