Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kadın hastalıkları doktoruna gitmek

Rüyada kadın hastalıkları doktoruna gitmek

Rüyada kadın hastalıkları doktoruna gitmek dost ya da akrabanın verdiği sözlerin gerçekleşmeyeceğine, ticaret hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına, çok mutlu olacağı ve hayatını büyük oranda değiştirecek bir çalışmaya gireceğine, hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, sevdiği kişiler ile büyük bir rahatlık yaşayacağına, iş hayatında attığı adımlardan çok büyük zararlar ile çıkacağına, çok sıkıntılı ve zor durumlara düşeceğine, bu kişiler yüzünden ailesi ile arasının açılacağına, zayıflayacağına, kafasına göre birini bulacağına, maddi ve manevi sorunlarının biteceğine alamet eder.

Rüyada kadın hastalıkları doktoruna gitmek gördüyseniz:

  • Çevrenizi daha konforlu hale getirme olasılığını doğru kullanın.

Rüyada kadın hastalıkları doktoruna gitmek ekmeğine leke süreceğine, karamsar olacağına ve kendisini çok kötü hissedeceğine, gelirinin düşeceğine inanılır.

Rüyada kadın hastalıkları doktoru görmek rüya sahibinin hayatı boyunca istediği her şeye fazlasıyla sahip olacağına, maddi zarara neden olacak durumlarla karşı karşıya kalınacağına, hiçbir eksiğinin olmayacağına, hayatının kolaylık, güzellik, huzur, bolluk ve bereket içinde geçeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kadın doktoruna gitmek büyük bir çaba gösterilmesine rağmen sorunların sürekli artacağına, çok büyük ve sağlam dostluklar sayesinde hiçbir zaman sırtın yere gelmeyeceğine, iş hayatında çok büyük kazançlar elde edileceğine, aile hayatında büyük mutluluklar yaşanacağına işarettir.

Rüyada kadın dogum doktoruna gitmek çok karlı yatırımlar yapacağına, yönetici koltuğuna yükseleceğine, ona sorunlarını, dertlerinin, başındaki belaları unutturacak, moralinin yükselmesini sağlayacak değişimlerin meydana geleceğine, zorluk ve zahmete düşeceğine, çaresiz durumlarda kalacağına delalettir.

Rüyada hastalıklı kadın görmek hayattan yana her istediğini elde edeceğine, gelecekte de darlık çekilmeyeceğine, eline çok hayırlı fırsatlar geçeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kadın hastalığı görmek hakkında dedikodu çıkaran insanları hayatından çıkaracağına, sorunlarla ve tartışmalarla dolu bir döneme girileceğine, zamansız girilen işte huzursuzluk yaşanacağına, büyük başarılar kazanacağına, sorun yaratan işlerde kısa zaman içinde bazı kötü kişiler tarafından çeşitli aldatmacalar yaşanacağına, işlerin başarı kazanması sayesinde kıskançlık duyan kişilerle tartışma yaşanacağına ve çok rahat bir döneme gireceğine rivayet eder.

Rüyada doktorun evine gitmek ünlü biri olarak herkesin saygısını kazanacak olan kişinin yaşamı boyunca ismini duyuracak işler yapacağına, kişinin çocuk hasreti çekeceğine, eşi ile dargın olmanın üzüntüsü ile rüyayı gören kişinin kendisini başka işlere vereceğine işarettir.

Rüyada göz doktoruna gitmek işlerinde büyük bir ferahlık yaşayacağına, kendisini üzen ve sıkıntıya sokan durumların yakında düzeleceğine, yaşamının kendi istediği şekilde ilerlemeye başlayacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments