Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hastalıklı ayak görmek

Rüyada hastalıklı ayak görmek

Rüyada hastalıklı ayak görmek bazı bilgili kişiler ile gireceği projelerde çok büyük başarılara imza atacağına ve iş hayatında çok saygın bir yere geleceğine, kişinin daha mutsuz, sıkıntılı bir geleceğe sahip olacağına, tükenmeyecek bir rızık elde edeceğine, işlerin başarı kazanması sayesinde kıskançlık duyan kişilerle tartışma yaşanacağına ve çok rahat bir döneme gireceğine, büyük umutlarla girdiği bir işten eli boş döneceğine, çalışmaktan kurtulacağına ve biraz da kendisine zaman ayırma fırsatı elde edeceğine, hayırlı ve büyük başarı kazandıracak çalışmalar gerçekleştirileceğine, rahatsızlıkların şifa bulacağına, arka arkaya pek çok aksilik ve zorluk ile karşılaşacağına işaret eder.

Rüyada hastalıklı ayak gördüyseniz:

  • Her şekilde her şey yolunda gideceğe benziyor.

Rüyada hastalıklı ayak görmek bazen de rahat geçeceğine, kısa süre içinde büyük borçların altına gireceğine, sakinliği ve zekâsı ile hayatındaki dezavantajları dahi avantaja dönüştürmeyi başaracağına delalettir.

Rüyada çiçek hastalığı olmak huzurlu günler görüleceğine, zor zamanların geride kalacağına, alacağı kötü ve kendisine çok büyük zarar verecek olan bir haber yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine, işlerinin bir anda bozulacağına, kendisini bambaşka bir yola sevk edeceğine tabir olunur.

Rüyada hastalıktan bayılmak hayırlı işlere girileceğine, zaferlerle ve başarılarla dolu bir çalışma hayatı olacağına, kendisine hem hayırlı kazanç hem de mutluluk getireceğine rivayet eder.

Rüyada kadın hastalığı görmek nüfuzlu, zengin bir hanımdan yardım görüleceğine, hayatının istediği gibi ilerleyeceğine, girdiği bütün işlerde çok başarılı olacağına sıkıntılarından ve sorunlarından kendisini kurtaracağına delalet etmektedir.

Rüyada hastalıktan ölmek zahmetli işlerin büyük kazanç sağlayacağına, namaz kılacağına, sevap işlemek için uğraşacağına, hayır işi yapacağına ve zekât vereceğine, elinde bulunan imkânları çok doğru ve iyi bir şekilde kullanacağına alamet etmektedir.

Rüyada vücudunda hastalık görmek istenen herşeye sevilen kişilerin destek vermesi sayesinde kavuşulacağına ve huzur içinde mutlu ve sağlıklı bir yaşam sürüleceğine, hem zafer ve mutluluk hem de kazanç elde edeceğine, sıkıntılarını kısa bir zaman içinde ortada kaldıracağına delalet eder.

Rüyada cilt hastalığı görmek yaptığı işten çıkarılacağına, deyim yerindeyse sevdiği bir kişiye bir dokunup bin ah  işiteceğine, sıkıntı verici bir olay nedeni ile yaşanacak baş ağrısına, çok çalışıp çabalama sonucunda istediğiniz hayata kavuşacağınıza rivayet etmektedir.

Rüyada hastalıktan kurtulmak rüyayı gören kişinin planlarının ters tepeceğine ve kişinin kaderini yaşamak zorunda kalacağına, kişinin eninde sonunda istediği hayata kavuşacağına, birbirlerine her konuda destek olacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments