Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada vücudunda hastalık görmek

Rüyada vücudunda hastalık görmek

Rüyada vücudunda hastalık görmek önüne aksiliklerin ve engellerin çıkmayacağına, yolunda azimle ilerleyecek olan kişinin her zaman inandığı gibi yaşayacağına, hayatının planlı ve programlı şekilde ilerleyeceğine, sözler sarf edeceğine, asla harama ve günaha yakın durulmayacağına, sevdiği kişiler ile hiç yaşamadığı kadar mutlu olacağına, çok sevinçli haberler alacağına, çeşitli kişilerden ve işi bilen insanlardan fikir alacağına ve bu sayede en doğru kararı vereceğine yorulmaktadır.

Rüyada vücudunda hastalık gördüyseniz:

  • Planlarınızı uygulamaya koymanız öz güveninizi arttırabilir.

Rüyada vücutta hastalık görmek her zaman elindekiler için şükrederek yaşayan rüya sahibinin her zaman rızkının bol olacağına, sıkıntılarından ve üzüntülerinden yakın zamanda kurtulacağına, hane içine deyim yerindeyse ay doğacağına tabir olunur.

Rüyada vücudunda hastalık görmek çok zor olayları çok kısa bir zamanda çözeceğine ve bu durumdan ötürü çok büyük başarılar elde edeceğine ve çok büyük bir şöhrete kavuşacağına, hem kendisi için hem aile bireyleri için iyi olaylar yaşanacağına, ekonomisinin ve aile bütçesinin sarsılacağına işaret etmektedir.

Rüyada kadın hastalıkları doktoru görmek dertlerini ve kederlerini arkasında bırakacağına, işlerin kısa bir süre için bile olsa büyük bir zarara uğrayacağına, duraklama yaşanacağına, aile bireyleri arasında bazı istenmeyen olaylar yaşanacağına, kısmetin kapanacağına, girişilen çalışmaların maddi ve manevi açıdan zarar vereceğine, çalışmalarının meyvelerini rahata kavuşarak toplayacağına rivayet eder.

Rüyada kadın hastalığı görmek etiği duaların Allah katında kabul edildiğine, sorunlarının kısa bir zaman içinde çözüleceğine, kırılacağına, ağlayacağına ve dertleneceğine, daha bolluk, bereket ve zenginlik içinde yaşayacağına delalet eder.

Rüyada ince hastalığa yakalanmak kişinin kuyusunu kazan her gün yüz yüze baktığı kişilerin galip çıkacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını da atlatması için çok etkili olacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük tatmin sağlayacak bir mevkiye terfi alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada hastalıktan ölmek bol kazançlı bir iş yerine sahip olunacağına, iş hayatında zorlu zamanlar geçireceğine, büyük bir parasızlık yaşanacağına, sevincinin üzüntüye döneceğine, yakın bir dostuyla kırgınlık yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada hastalıktan öleceğini görmek zora girmiş bir işin düze çıkacağına, kısa süre içinde meydana gelen istenmeyen bir olayın mutlu bir şekilde sona ereceğine, bütün sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, maddi açıdan büyük bir kayba uğranacağına, sevilen şeylerin teker teker yitirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada hastalık duymak kıran kırana bir mücadelenin ardından rakiplerin çok zarar edeceğine ve kısa süre içinde pek beklenmeyen bir performans sergileneceğine, bu performans sayesinde de iş konusunda teklif alınacağına, yaşanan ayrılıkların biteceğine, el atılan işlerden başarı ve büyük bir şöhretle çıkılacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments