Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hastalık bulaştığını görmek

Rüyada hastalık bulaştığını görmek

Rüyada hastalık bulaştığını görmek tatsızlıkların tatlıya bağlanacağına, gelecekte daha dirayetli biri haline geleceğine, uzun zamandan beri kurulan hayallerin teker teker biteceğine ve bazı olaylar yüzünden üzüntü duyulacağına, bir sebeple kendisini üzen ve sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, uğranacak büyük zararların ve ortaya çıkacak sorunların tahmin edilmesi ve bu durumun akıllı bir şekilde kontrol edilmesi için rüyayı gören kişinin yakın bir arkadaşından yardım ve destek alacağına, nerede hata yaptığını sorgulayacağına, daha önce düştüğü yanlışlara yeniden düşmeyeceğine, zaman zaman kötü giden hayatının renkleneceğine delalet eder.

Rüyada hastalık bulaştığını gördüyseniz:

  • Kısa bir seyahat hoş anılar üretebilir.

Rüyada hastalık bulaştırmak sıkıntıya düştüğü anlarda hemen herkesin yardıma koştuğuna, maddi ve manevi açıdan hiçbir sıkıntı çekmeyeceğine, ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine, ancak bu işin çok başarılı bulunması sayesinde işin uzayacağına, huzurlu günler görüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada hastalık bulaştığını görmek bir sebeple aile bireyleri arasında hiç istemediği durumların meydana geleceğine, sorunlar yüzünden tartışmalar çıkacağına, sevdiklerine kavuşacağına, özlemlerini bitireceğine, daha sonra çok iyi bir hale geleceğine, hayallerini gerçekleştirmek için adımlar atacağına delalet eder.

Rüyada hastalıklı ayak görmek mevkisinde sevilen ve sözü dinlenen, önemli bir şahsiyet olacağına, bahtının ve geleceğinin açık olacağına, yaptığı şeyden ötürü hem çok büyük bir üzüntü duyacağına hem de hakkında konuştuğu kişiden özür dileyeceğine işaret eder.

Rüyada hastalıktan ölmek bir sebeple çeşitli sorunlar yaşanacağına, işlerin ve çalışmaların günden güne daha azalacağına, kötü düşmana alamet eder.

Rüyada kadın hastalıkları doktoru görmek rahata kavuşacağına, ferahlayacağına, hafifleyeceğine, aynı zamanda karşısına birçok kısmet çıkacağına ve bu iki durum sayesinde sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, ödeyemediği borçlarını ödeyeceğine, geçim sıkıntısı yaşanılacağına yorulur.

Rüyada hastalıklı insanlar görmek hiçbir sorun yaşamayacağına, mesleğinde atılım yapacağına, ekonomik olarak darlığa düşeceğine işaret eder.

Rüyada böbrek hastalığı görmek işindeki verimin artacağına, özle ve iş hayatında üstün başarılar elde edeceğine, çok hayırlı ve kazançlı bir projeye gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada beyinde hastalık görmek eski enerjisini bulacağına, maddi kayıpların olacağına, karşısına hayırlı bir kişinin çıkacağına ve o kişiden duygularına karşılık göreceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments