Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hastalığın ilerlediğini görmek

Rüyada hastalığın ilerlediğini görmek

Rüyada hastalığın ilerlediğini görmek satışlarının ve üretiminin yükseleceğine, rakipleri ile daha kolay rakip eder olacağına, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, eğlenceli günler geçireceğine ve sıkıntılardan, stresten, kalabalıktan uzak olacağına, gönül işlerinden yana çok kısmetli olacağına ve şansın yaver gideceğine, birçok insanın evine ekmek girmesinin sağlanacağına, sağlık ve sıhhatinin bozulacağına, hasta olan yakınının ölüm haberini alacağına, iş hayatında sıkıntılı bir döneme gireceğine, yapacağı işler karşılığında eline geçecek olan kazanç sayesinde büyük başarılar gerçekleştireceğine, atılan her adımda daha büyük başarılar kazanılacağına, bir sebeple kendisini bir türlü toparlayamayacağına tabir olunur.

Rüyada hastalığın ilerlediğini gördüyseniz:

  • Sosyal konular sizi her zamankinden fazla düşündürebilir.

Rüyada hastalığın ilerlediğini görmek hayırsız kişilerle irtibatın kesileceğine, iş hayatında ya da sosyal hayatında sıkın   tı yaratacak durumlara düşeceğine, uzun zamandan beri devam eden maddi sorunlarının biteceğine inanılır.

Rüyada hastalığının ilerlediğini görmek işinde aranan biri haline geleceğine, dertlerin ve sorunların biteceğine, boş hayaller peşinde koşarken, ayağa gelen fırsatların kaçırılacağına delalet etmektedir.

Rüyada yolda ilerlemek eşinden ve çocuklarından da her zaman sevgi ve saygı göreceğine, uzun zamandan beri askıda kalmış olan bir işin nihayete erdirileceğine, güzel günlerin yakında olduğuna, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve bazı tatsızlıklar yaşanacağına, duraklama yaşanacağına, aile bireyleri arasında bazı istenmeyen olaylar yaşanacağına, kısmetin kapanacağına, girişilen çalışmaların maddi ve manevi açıdan zarar vereceğine alamet eder.

Rüyada uçarak ilerlemek iyi geleceğe, mutlu ve huzurlu olmaya, ancak alışma sürecinden bir türlü uyum sağlanacağına, yaşadıklarının, gördüklerinin, duyduklarının, okuduklarının ve öğrendiklerinin kendisini bilge ve alim yapacağına alamet eder.

Rüyada hastalığı iyileştirmek gelecekte de darlık çekilmeyeceğine, işlerinin de bir düzene oturacağına, huzursuzluğundan ve korkularından kurtulacağına inanılır.

Rüyada alaca hastalığı görmek çok büyük kazanç elde edeceğine, hem de ruhsal olarak yenilenmek için bulunduğu yerden uzaklaşacağına, işsiz ise bol kazançlı bir işe sahip olacağına alamet eder.

Rüyada amansız hastalığa yakalanmak sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar duyacağına, kudretli kişiler arasına gireceğine, iş ile ilgili tecrübeli kişi ya da kişiler ile oturup fikir alışverişinde bulunacağına inanılır.

Rüyada hastalıklı koyun görmek ilk başlarda iyi kazanmasa da, zamanla daha çok para elde edeceğine, ailesiyle birlik ve dayanışma içinde kalacağına, en kötü zamanında bu kişi tarafından düzeltileceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments