Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hasta kumru görmek

Rüyada hasta kumru görmek

Rüyada hasta kumru görmek böylece hayata yeniden sarılacağına, hidayete ereceğine, alim ve bilge kişi mertebesine geleceğine, bu sayede insanlar tarafından itibar göreceğine ve kendisinden akıl danışılan insan durumunda olacağına, ayağının tökezlemeyeceğine, malının ve parasının eksilmeyeceğine, ekmeğinin azalmayacağına, çok büyük ve hayırlı başarılar kazanacağına, rüya sahibinin, diğer hayallerini ve isteklerini gerçekleştirmek için cesaret vereceğine, geçim kaygısı ve sıkıntısı yaşamayacağına, bazı kimselere haksızlık edeceğine, tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyeceğine ya da kolay ama doğru olmayan yollardan kesesini dolduracağına, geçim derdi yaşayacağına, evlatlarının yüksek makamlara geleceğine rivayet eder.

Rüyada hasta kumru gördüyseniz:

  • Farklı şekilde hissedebileceğiniz anlamda şanslar söz konusu olabilir.

Rüyada hasta kumru görmek sevdiklerinden ayrı geçirdiği bir dakikanın bile kendisine azap vereceğine, eline geçen kazançla çok iyi işlere gireceğine, sorumlulukların ve yükümlülüklerin yerine getirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada kumru öldürmek makamının artacağına, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir konuma ve duruma gelineceğine, dileklerinin gerçekleşeceğine ve dileklerinin de tutacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kumru sevmek kendisine nankörlük ve hainlik edecek bir kimseden kurtulacağına, yaptığı bir hareket ya da söylediği bir sözden ötürü insanların kendisinden uzaklaşacağına ve çok büyük bir boşluğa düşüp kendini çok çaresiz hissedeceğine, kulağa gelen bu sözler nedeniyle kısa süreli üzüntü çekileceğine işarettir.

Rüyada güvercin kumru görmek kardeşler arasındaki buzların eriyeceğine, çok uzun sürmeyecek sıkıntılı bir dönem atlatacağınıza, yapılan çalışmaların zarar vereceğine, maddi olarak çok zor günler geçirileceğine, sorunların yakın zaman içinde artacağına delalet etmektedir.

Rüyada kumru ölüsü görmek maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, çok çabalamalarına, ısrarlarına ve diretmelerine rağmen iş hayatı ile ilgili birçok sorun yaşayacağına ve neredeyse iflasın eşiğine geleceğine, sağlığına veya güzel ahlaka kavuşacağına, dertlerinin sona ereceğine işarettir.

Rüyada dişi kumru görmek ailesine ve sevdiklerine kavuşmasında önayak olacağına, birlikte daha iyi işlere imza atacaklarına ve işlerinin rakiplerini kıskandıracak kadar iyi bir şekilde ilerleyeceğine, anne babanın birbirine düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kumru görmek büyük sorunların çözüme kavuşacağına, sonucunda da istediklerini kolaylıkla ele geçireceğine, hem amaçlarına nail olamayacağına tabir olunur.

Rüyada evin içinde kumru görmek yakın bir zaman içinde mal mülk sahibi olacağına, tekin olmayan yollara parasını ve malını harcayacağına, maddi açıdan çok zor günlerin geleceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments