Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hasta gelin görmek

Rüyada hasta gelin görmek

Rüyada hasta gelin görmek kişinin yoğun bir iş trafiği yaşayıp, çok daha fazla mesai harcayacağına, gözünü para hırsı bürüyeceğine, işlerin yarattığı stresten ve gerginlikten kurtulmak için kısa süreli de olsa bir tatile çıkılacağına, çalışıyor ise de yeni bir işe başlayacağına veya iş değiştireceğine, yapılan tartışmaların olumlu sonuç vereceğine, sıkıntıların sona ereceğine, suçlamalardan aklanılacağına, etraftaki kişilerin ve iş konusunda tecrübe sahibi olanların sözlerine kulak tıkanacağına, gözleri kapatıp yapılan işe devam edileceği ve ancak tüm çabalara, direnmeye ve gösterilen sabra rağmen işin gittikçe kötüleşip iflasla sona ereceğine, aile bağlarının günden güne daha da kuvvetleneceğine ve mutlu olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada hasta gelin gördüyseniz:

  • Sağduyudan uzak teklif veya öneriler söz konusu olabilir.

Rüyada gelinin hasta olduğunu görmek yanlış düşüncelere saplanıp kalınacağına, varlık içinde yokluk çekileceğine, işleri yoluna sokacağına, övgü dolu sözler işiteceğine yorulmaktadır.

Rüyada hasta gelin görmek kazancın düşeceğine, çok büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına, olaylı günler geçireceğine, iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına işarettir.

Rüyada gelinini hasta görmek kısa süre içinde bitebilecek bir işin daha uzun bir süreye çıkacağına, işlerinin çok zor zamanlara gireceğine, azim ve sabırla çalışarak çok iyi işler ortaya konacağına, bekar ise isteklerinin gerçekleşeceğine rivayet eder.

Rüyada ablanın gelin olduğunu görmek bol kazançlı günler geçireceğine, istediği ve gerçekleştirmek için zaman kolladığı şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine ve çok büyük mutluluk duyacağına, her geçen gün daha sağlam ve kazançlı işlere imza atılacağına, çabaların ve emeklerin boşa çıkacağına alamet etmektedir.

Rüyada gelin buketi tutmak can bulacağına, yaşamının tazeleneceğine, sermaye kaybı yaşayacağına bu nedenle ticaret ve meslek hayatındaki itibarını, gücünü ve iyi izlenimini de kaybedeceğine, verilen sözlerin tutulamayacağına , yakında çok büyük bir maddi kayba uğranacağına, sağlık sorunlarının başgöstereceğine yorulur.

Rüyada yaşlı gelin damat görmek her gün yeni sorunların karşısına çıkacağına, aile hayatında çok büyük bir huzurun hüküm süreceğine, haneye bolluk ve bereketin dolacağına, asla yapmam dediği şeyleri yapacağına, bu sayede çok büyük mutluluklar yaşayacağına ancak zaman zaman kendisini kötü hissedeceğine delalettir.

Rüyada gelin saçı yapmak işlerin iyiye gideceğine, bedeninin ve ruhunun da şifaya kavuşacağına, maddi problemlerin en kısa zamanda çözüme kavuşacağına yorulur.

Rüyada gelin olmuş görmek elindekileri de alıp götüreceğine, yetki sahibi olacağına, maddi konularda hiç sıkıntı duymadan yoluna devam edip, neşeli bir hayat süreceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments