Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ablanın gelin olduğunu görmek

Rüyada ablanın gelin olduğunu görmek

Rüyada ablanın gelin olduğunu görmek geçmişte yapılan hataları telafi etmek için fırsat bulunacağına, yaptığı işlerde büyük başarılar elde edeceğine, karlı ortaklıklara gireceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, zengin olacağı ve istediği gibi yaşayacağı bir döneme gireceğine, eline geçen imkânları çok daha iyi bir şekilde kullanarak başka insanlara örnek olacağına, tüm umutlarını ve sermayesini bu işe bağlayacağına fakat emeline ulaşamayacağına, rahata ereceğine ve yüzünün gülmesine vesile olacak olaylar yaşayacağına, yapılan her işte hayır duası alınacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ablanın gelin olduğunu gördüyseniz:

  • Aranızda yaş farkı olan kişilere yardım ederek veya sorumluluk üstlenerek yeni başarılar elde edebilirsiniz.

Rüyada ablasını gelin görmek işlerinin istediği gibi gerçekleştirebileceğine, bir sebeple çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, iyiliğe kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada ablanın gelin olduğunu görmek işlerinin yarım kalacağına, kendisini hafiflemiş, sağlıklı, mutlu ve huzurlu hissedeceğine, kindar olacağına yorulur.

Rüyada ablasının gelin olduğunu görmek ticarette öne geçeceğine, hem aileye hem vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına, iş için gurbete gidileceğine tabir olunur.

Rüyada anne ve ablayı görmek sıkıntı yükleneceğine, haksızlığa ve iftiraya uğrayacağına, büyük bir rahatlığa erilecek bir çalışma gerçekleştirileceğine, hedeflerine ulaşmak için kısmet ve şans elde edeceğine alamet eder.

Rüyada ölmüş abla görmek çok saygıdeğer biri olmasına rağmen verilen çabayla unvanının kirleneceğine, bu yüzden çok büyük üzüntü duyacağına, başarılı bir insan olacağına, dargınların ve kırgınların barışacağına yorulur.

Rüyada kendi ablasını görmek duraklama yaşanacağına, yolculuktan sonra girilen işlerde çok büyük ve kazançlı çalışmalar yapılacağına, birçok insandan çok güzel takdirler alınacağına ve üst mevkilerde yer alınacak bir iş teklifi geleceğine, daha önce yapılmamış bir iş için çeşitli adımlar atılacağına işaret eder.

Rüyada abla abi görmek gözyaşına boğulacağına, onların kıymetini bileceğine, yüksek makamlara geleceğine bu sayede hayatın tüm külfetinden de kurtulmuş olacağına işaret etmektedir.

Rüyada abla dövmek maddi olarak güç ve kuvvet edineceğine işaret ederken aynı zamanda da rüya sahibinin zor durumda olan bir kimseye iylik ve hayır yaparak onun gönlünü kazanacağına, işlerden yana başarılar elde edileceğine, zaman içinde küçük işlerin büyüyeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments