Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gelinini hasta görmek

Rüyada gelinini hasta görmek

Rüyada gelinini hasta görmek kısmetin ve talihin açılacağına, işlerin iyiye gideceğine, sağlığıyla ilgili olarak pek sorun yaşamayacağına, sorunlarını kısa süre içinde çözüme kavuşturacağına, işlerinde büyük başarılar kazanacağına, kendisini çok büyük bir ferahlığa taşıyacak bir proje gerçekleştireceğine, kötü olayların meydana geleceğine, kendisine zafer getirecek yatırımlara gireceğine, enerjisini de, sermayesini de bu doğrultuda kullanacağına, hikmetli ve asil insanlardan olacağına, insanlara yol göstereceğine, sıkıntılı bir geleceğe sahip olacağına, onlarla profesyonel olacağı işlere atılacağına işaret eder.

Rüyada gelinini hasta gördüyseniz:

  • Paraya çok gerek duyacağınız gelişmeler olabilir.

Rüyada gelinini hasta görmek alınacak yardım ve destek sayesinde çözüme kavuşulacağına, uzun zaman önce alınmış olan borçların ödeneceğine, insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, rüya sahibinin her zaman en iyisi olacağına işaret etmektedir.

Rüyada gelinin hasta olduğunu görmek büyük başarılar kazanılacağına, kendisini yakın bir akrabasının ihaneti içinde bulacağına, aile bireylerini üzecek ve eldeki imkanların heba olmasına yol açacak bir kişi ile muhatap olacağına ve bu durumun rakipleri çok sevindireceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine, fikirlerinin amacına ulaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada hasta gelin görmek fikirlerinin çatışacağına, zahmet veren bir işin üstesinden kolayca gelineceğine, kişinin sabit ve garanti bir geliri olacağına bunun da rahat şekilde yaşamasına vesile olacağına ve ekmeğinin de hiç kesilmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada gelinin koluna girmek yapılan bir çalışma sayesinde çok yakın bir zaman içinde sıkıntıların aşılacağına, her geçen gün daha güzel zamanlar geçireceğine, ortak olarak gireceği bir işte çok acemi olan ortağının kendisini geliştirmesinde büyük bir yardımda bulunacağına, büyük başarılar elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada düğünde gelin görmek kötülerin ve kıskançlık besleyen kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, bir sebeple etrafındaki bazı insanlar ile arasının açılacağına, yaptığı bu hatadan ötürü kendisini hiç affetmeyeceğine, daha işe başlamadan ortağı olan kişi ile arasının açılacağına, işlerinde çok iyi bir noktaya geldiği bir dönemde düşmanlık yapan bir kişi tarafından zarar verilmek isteneceğine yorulmaktadır.

Rüyada annesini gelin görmek parasal ve ruhsal olarak büyük kayıplar yaşanacağına, bulunduğu yeni durumdan çok memnun olacağına, aile hayatında güzel gelişmeler yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada gelin güveyi görmek çok kötü olaylar yaşayacağına ve aile hayatında huzursuzlukların başgöstereceğine, sonradan da haksız olduğunu göreceğine, birçok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada gelin ayakkabı vermek aile hayatı ile ilgili bazı musibetlerle karşılaşacağına, ihtiyaçlarını kolaylıkla ve gönlünce karşılayacağına, hayır duaları alacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments