Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yaşlı gelin damat görmek

Rüyada yaşlı gelin damat görmek

Rüyada yaşlı gelin damat görmek yaptığı hataları sürekli tekrarlayacağına ve zor zamanlar geçireceğine, zahmetli işlerden hayırlı bir şekilde kurtulacağına, getirisi çok olan işler yapacağına, borçların gittikçe artacağına, anne ya da babanın büyük bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalacağına, ailesinin ihtiyaçlarını karşılamakta zorlanacağına, sorunların çözüme kavuşacağına, atılan doğru adımlar sayesinde itibar sahibi olunacağına, zor günlerin geride kalacağına ve maddi açıdan büyük imkânlar elde edileceğine, dönülmez yollara gireceğine ve onlarla tüm gemileri yakacağına işaret eder.

Rüyada yaşlı gelin damat gördüyseniz:

  • Yeni çözüm yolları göstermeye veya yeni yöntemlerle işlerin daha çabuk hallolabileceğini anlatmaya çalıştığınız inatçı, tutucu veya sabit fikirli kişiler sabrınızı zorlayabilirler.

Rüyada yaşlı gelin damat görmek dini duygularının ve inancının güçleneceğine ve dolayısıyla da iç huzuru yakalayacağına, kendisine akıl hocalığı yapan birisi ile gireceği bir iş sayesinde maddi olanaklarının artacağına, hak ve din yolunu bırakacağına yorulmaktadır.

Rüyada bir sürü gelin damat görmek bahtının açık olacağına, makam edineceğine, itibar kazanacağına, üzüleceğine ve kırılacağına tabir olunur.

Rüyada çok gelin damat görmek kendisini üzen kişileri hayatından çıkartacağına, hastalanacağına, yanlış kişilere denk geleceğine, maddi durumda meydana gelen sorunların düzeleceğine ve var olan hastalıklara Allah’ın izni ile şifa bulunacağına işaret etmektedir.

Rüyada gelin ve damadın öldüğünü görmek farklı mesleklerden insanlarla bir araya geleceğinize ve yeni ortaklıklar sayesinde kazanacağınız ticari itibarın da artacağına, evlendikten sonra çok mutlu olunacağına, uzun zamandan beri ters giden işlerinin kısa sürede eline geçen fırsatları iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde çok güzel gelişmeler yaşayacağına işaret eder.

Rüyada gelinle damat görmek sıkıntılarından ve sorunlarından uzun bir zaman boyunca kurtulamayacağına, çevresindeki herkese yardımcı olacağına, sıkıntılarına ve dertlerine çözüm arayacağına, çok kolay bir şekilde para elde edebilecek bir mevkiye geleceğine, kendisini insanlara karşı kötüleyen ve işlerine balta vuran bir kişi ile çok sıkıntılı bir işe gireceğine inanılır.

Rüyada damatla gelin görmek çok zor günler geçirileceğine, kurulu düzeninin olacağına, emeklerinin karşılığını almaya başlayacağına, takdire layık işler yapacağına bu sayede saygınlık göreceğine, kendisinin ve ailesinin geleceğine tabir olunur.

Rüyada damat ve gelin görmek girilen bir yolda çok doğru bir noktaya girileceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğranacağına, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına, saygınlığının artacağına ve aldığı zaferlerle dikkat çekeceğine yorulmaktadır.

Rüyada gelin ve damadı görmek kazandığı paralar sayesinde mal mülk sahibi olacağına, sıkıntıların yakasından düşmeyeceğine, aksiliklerin baş göstereceğine, sorunların, sıkıntıların ve engellerin yaşanacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments