Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gelin olmuş görmek

Rüyada gelin olmuş görmek

Rüyada gelin olmuş görmek kendisini kötü bir duruma düşürebilecek bir kişiyi hanesinden uzaklaştıracağına, sorunların teker teker çözüleceğine, işlerin yoluna gireceğine, hayırlı haberler alınacağına, yaşama isteğini ve tüm huzurunu kaybedeceğine, manevi olarak huzursuzluk yaşayacağına, kendisine isabet edecek üzüntülü bir duruma, uğursuzlukların ve şanssızlıklarının bir türlü rüya sahibinin peşini bırakmayacağına, huzurun kaçacağına, ekmeğin kesileceğine, adeta bir rüyadaymış gibi yaşanacağına alamet eder.

Rüyada gelin olmuş gördüyseniz:

  • İşinizi veya sağlığınızı ilgilendiren değişiklikler yapmanız gerekiyor.

Rüyada gelin aldığını görmek sermayesini kaybedeceğine böylece parasız ve işsiz kalacağına, hayırlı haberler duyacağına, maddi açıdan çok kazanç getirecek bir işe girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada ölü gelin damat görmek onunla kardeşten daha yakın olacağına, böyle bir insanı tanıdığı için kendini çok şanslı sayacağına ve onun kıymetini bileceğine, bir sebeple çok üzülüp büyük sıkıntılar çekeceğine, kendisine tehlike oluşturacak her durumun farkına varacağına inanılır.

Rüyada gelinin çiçeğini almak umutların, çabaların ve emeklerin boşa çıkacağına, işlerinin günden güne bozulacağına, boş vaktinin hepsini onun yanında geçireceğine ve ileride kendisi gibi herkesin itibar ettiği, inandığı ve sevdiği bir kişi olacağına yorulur.

Rüyada gelinden hediye almak sevdiği kişi ile dünyaevine gireceğine, yapmaya çalıştığı şeyler hatalı adımlar atacağına, yaşamınızın büsbütün farklılaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada gelin görmek donanımlı kılacağına ve özellikle de eğitim aldığı alanda uzman kişi haline geleceğine, yaşanan üzüntülerin kısa sürede sona ereceğine, konuşkan ve samimi biri ile evlilik yolunda hareket edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada gelin saçı yaptığını görmek sevdiği kişiler ile gireceği ve büyük kazançlar elde edeceği bir iş sayesinde kariyer planını çok iyi bir yere götüreceğine, aldığı bazı önlemler sayesinde büyük başarılar kazanacağına, insanlığıyla herkese örnek olacağına, bolluk ve bereket dolu bir dönem yaşanacağına işaret eder.

Rüyada bir gelin görmek haneye bolluk ve bereket dolacağına, rahatsızlık yaratan bir durumun bir ortadan kaldırılacağına, dertlerin ve tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, düşmanların önlerinin açılacağına, hayır duaları alınacağına, zorlukların ortadan kaldırılacağına ve sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine alamet eder.

Rüyada beyaz gelin ayakkabısı giymek insanlardan göreceği bazı kötülüklerden ötürü çok zor günler geçireceğine, bu yüzden insanlarla arasına büyük bir mesafe koyacağına, tüm sıkıntılarının kısa bir sürede ortadan kalkacağına, hiç beklemediği kişilerden ihanet göreceğine ve kendisini korumak için hayatında çok köklü değişiklikler yapacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments