Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gelin saçı yapmak

Rüyada gelin saçı yapmak

Rüyada gelin saçı yapmak rahatsızlık veren bir durumun edilen dualar ve alınan hayır duaları sayesinde çok mutlu bir sonuca ereceğine, eş, dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına, güzel günlerin yakında olduğuna, kıskanılacak projelere imza atılacağına ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, zorlukların son bulacağına, gerçekleştireceği projeler sayesinde şansının açılacağına, iş hayatında ve aile hayatında sıkıntıların son bulacağına, yakın bir zamanda dünyaevine girileceğine, rüya sahibinin istediği gibi bir işe kavuşacağına ve sorunlarının üstesinden hızlı bir şekilde geleceğine, sağlıkla ilgili olarak önemli bir karar vereceğine, iş hayatında rakip olduğu kişileri girecekleri rekabette yenilgiye uğratacağına, günahtan, ayıptan, fenalıktan, kötülükten, art niyetten, haramdan ve zinadan uzak duracağına delalet etmektedir.

Rüyada gelin saçı yapmak gördüyseniz:

  • Elinize bir şey geçmeyecekse pazarlıktan kaçınmalı veya anlaşmalar esnasında dikkatli olmalısınız.

Rüyada gelinin saçını yapmak bütün sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, karamsarlığından, çekimserliğinden, umutsuzluğundan ve gelecek kaygısından kurtulacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının da yok olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gelin saçı yapmak sağduyusu ve ustalığı sayesinde bunu hemen aşmayı başaracağına, büyük başarılar elde edeceğine ve çok uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde çok uğraş vermeden kavuşacağına, geçim sıkıntısından kurtulacağına delalet eder.

Rüyada gelin yapmak sıkıntılarının ve sorunlarının son bulmasına vesile olacak çarelerin karşısına çıkacağına, zenginleşeceğine, maddi anlamda da gelirinin ve malının artacağına, çok büyük ve başarılı atılımların yapılacağına delalet eder.

Rüyada gelin topuzu yapmak çektiği sıkıntıdan bir süreliğine kurtulup rahat bir nefes alacağına ve çok daha iyi bir duruma gelmek için çaba göstereceğine, elinin döneceğine, rızık ve kazanç elde edeceğine işaret eder.

Rüyada gelin başı yapmak daha fazla rızık elde edileceğine, üstünlük elde edeceğine, makamının yükseleceğine, adının da yaptığı iş sayesinde daha çok insan tarafından bilinir olacağına, göstereceği üstün yeteneklerin takdire layık görüleceğine, bunun da kendisini en yukarılara taşıyacağına alamet eder.

Rüyada gelin makyaj yapmak kendine olan güvenin tazeleneceğine, işte başarılı adımlar atılacağına, hayatın güzelliklerini görme ve yaşama fırsatı elde edeceğine, ahiret hayatını hiçbir zaman unutmayacağına ve variyeti ne oranda artarsa o kadar sadaka ve zekât vereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada geline makyaj yapmak kazançlı işlere girileceğine, bir sebeple atılan adımlar konusunda ve verilen sözler konusunda çok dikkat edilmesi gerektiğine, aksi halde pişman olunacak ve belki geri dönüşü olmayacak olaylar yaşanacağına, iş hayatında çok büyük projeler gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada gelin makyajı yapmak çok büyük bir sevgi ve arzu ile istediği kısmetine yakın bir zamanda kavuşacağına, güzel ve ahlaklı davranışlarını kenara atacağına, kendi bildiğini okuyacağına, temiz ahlakından yaşadığı olaylar ve düşünceleri doğrultusunda ödün vereceğine, kötü günler yaşayacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments