Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gelin buketi tutmak

Rüyada gelin buketi tutmak

Rüyada gelin buketi tutmak bir sebeple kanlı bıçaklı olacaklarına, olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına, olumsuzlukların ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, büyük bir aşk yaşayacağına, hastalık çeken insanların yakın bir zaman içinde şifa bulacağına, çevre, iş ve mekan değiştireceğine bunun kendisine çok iyi geleceğine, kendisine yöneltilecek övgü dolu sözler sayesinde moralinin düzeleceğine, sıkıntılardan yakın zaman içinde kurtuluşa erileceğine, sevilen kişilerin dara girmiş olan işlerine yardım edileceğine işarettir.

Rüyada gelin buketi tutmak gördüyseniz:

  • Sağlıkla ilgili konuların ihmal edilmemesi gerekiyor.

Rüyada gelin buketi tutmak tartışmalardan ve kavgalardan uzak durup daha insancıl, daha sakin ve daha anlayışlı biri olacağına, dostlukta ve evlilikte başarısız ve mutsuz olacağına, çok büyük üzüntü duyacağına, sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine inanılır.

Rüyada gelin buketi görmek sıkıntılarının ve sorunlarının bu sayede sona ereceğine, zenginlik ve güzellik içinde bir hayat geçireceğine, başarıya ulaşmak için çok çaba sarfedeceğime, üzüntülerini birer birer sona erdireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çiçek buketi yapmak uğursuzlukların yakasından düşmeyeceğine, sağlığının da bozulacağına, rahatsızlık yaratan bir işin çözüm bulacağına, kötü bir kişinin yaptığı üçkağıtlardan ötürü pişman olacağına, kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına ve üzüntü duyulan bir olayın düzeltileceğine, iyi ve hayırlı bir kısmetinin çıkacağına delalet eder.

Rüyada buket gül almak bunun için gereken tüm imkânları elde edeceğine ve karşısına çok hayırlı kapıların açılacağına, çok zarar göreceğine, başarısızlığa düşeceğine işarettir.

Rüyada gül buketi görmek iş hayatında ve aile hayatında çok güzel ve iyi atılımlar yapılacağına, ahiretteki ödülleri gibi, artık bu dünyada da ödüllendirileceğine, çıkan bir anlaşmazlıktan ötürü açılmış olan bir davanın kazanılacağına, hayırlı bir kısmetle evlenileceğine alamet eder.

Rüyada kırmızı gül buketi almak el attığı bütün işlerde başarıya ulaşacağına ve hayatının mutluluk, huzur ve ferahlık içinde geçeceğine, arkadaştan görülecek faydaya, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, aile hayatının çok güzel bir hal alacağına işarettir.

Rüyada beyaz gül buketi görmek gönlünün rahata ereceğine, büyük elem yaşatacak bir haberle karşılaşılacağına, kendisini kötü hissettiği zamanların sona ereceğine işarettir.

Rüyada bir buket beyaz çiçek görmek hem eğitim hayatında hem sosyal hayat içinde çok sevilen bir kişi olacağına, zarar veren bir kişinin haneden gönderileceğine, büyüklere saygılı bir kişi olunacağına, maddi ve manevi olarak epey gelişme yaşanacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments