Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gelinin hasta olduğunu görmek

Rüyada gelinin hasta olduğunu görmek

Rüyada gelinin hasta olduğunu görmek büyük mal ve mülk sahibi olunacağına, kısmetlerinin ayağına kadar geleceğine, karşılaşılan bazı aksiliklerin kısa sürede aşılacağına, yardımcı olmayacağına, eski ahbaplarıyla da muhabbetini ilerleteceğine, Allah’ın iyiliklerinin kendisine isabet edeceğine bu sayede rahat nefes alacağına, bereketli ve hayırlı olacağına, insanlar tarafından takdir edileceğine, kısa zaman içinde çok sevilen birisi olacağına işaret eder.

Rüyada gelinin hasta olduğunu gördüyseniz:

  • Durma noktasına gelen iş veya projeler bir an da kımıldamaya başlayabilir.

Rüyada gelinini hasta görmek çok başarılı ve mutlu bir insan olacağına, ahlakını ve iyi niyetini bozmadan hareket edeceğine, gittiği yerde de aradığı huzuru bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada hasta gelin görmek başarısızlığa düşeceğine, neşesini ve ağız tadını yitireceğine, mutsuz olacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, hayatın yoluna gireceğine, ticaretin değer ve hız kazanacağına alamet etmektedir.

Rüyada gelinin hasta olduğunu görmek ancak bu durumun fazla sürmeyeceğine, sıkıntılarını ve yaşadığı zor günleri geride bırakacağına, rahatsızlık yaratan bir durumun düzeltileceğine, aşık olunan bir kişiden karşılık bulunacağına işaret eder.

Rüyada geline inci takmak birçok engelin aşılacağına, eline geçen bazı işlerde zarar edeceğine, ortaya koyduğu projelerin kıskanan kişiler tarafından kötüleneceğine, bulunduğu bir ortamda istemediği bir tartışmaya gireceğine ve hayal ettiği şeylere çok emek verdiği halde bir türlü kavuşamayacağına, geleceğe dair planlar yapacağına tabir olunur.

Rüyada gelinin üzerinde altın görmek takdir toplayacağı ve rütbe alacağı işler yapacağına, onlarla artık hep bir arada olunacağına, uzaklığın ve ayrılığın acısının çıkarılacağına bundan sonra da bir daha araya mesafelerin girmeyeceğine, aşama kaydedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada gelinin görmek mutluluktan, sağlıktan, huzur ve neşeden bolca nasipleneceğine, dertlerini unutmasına, gözyaşını silmesine ve elinin de darlıktan kurtulmasına vesile olacağına, işlerin çok büyük kazanç sağlayacağına rivayet eder.

Rüyada iki gelin görmek güzel, sürpriz ve müjdeli gelişmeler yaşayacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının çok yakın bir zamanda sona ereceğine, başına gelen kötü olaylardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, hayırlı bir kısmet ile mutlu bir evlilik yapacağına, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada falda gelin görmek hayattan daha zevk alacağına ve kendini çok daha iyi hissedeceğine, kazancının da artacağına, hiçbir önemli sorunun olmayacağına, illet hastalıklara tutulmayacağına, hayallerinin ve isteklerinin gerçekleşeceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments