Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hasta birini duymak

Rüyada hasta birini duymak

Rüyada hasta birini duymak girdiği işlerde hayal kırıklığı yaşamayacağına, dünyada helal mal yemeye ve helal kazanca, büyük sıkıntılar çekeceğine, işlerinde çok zor zamanlar geçireceğine, girdiği bütün işlerde hiç düşünmediği zorluklar ile karşılaşacağına, kavgaların biteceğine, sıkıntılı ve yorucu bir döneme girileceğine, işlerin yavaşlayacağına, büyük sıkıntıların ortaya çıkacağına, sevilen bazı kişilerden ihanet görüleceğine, hem rahat hem de huzurlu bir yaşam geçireceğine, bazı sorunlar karşısında çözüm yolu bulana kadar deyim yerindeyse akla karayı seçeceğine delalettir.

Rüyada hasta birini duymak gördüyseniz:

  • Tutulmayan sözler veya aşırılıklar, eksik tecrübe ya da maddi sıkışıklıklar sizin bazı konuları kompanse etmeniz gerekmesine neden olabilir.

Rüyada bir yakınının hasta olduğunu duymak parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, kolaylıklara kavuşacağına, can bulacağına, yaşamının tazeleneceğine, evlatlarına da şefkatli bir tutum içinde olacağına delalet eder.

Rüyada annesinin hasta olduğunu duymak beklentilerinin gerçekleşeceğine, arzularının yerine geleceğine, kişinin gönlünden geçenlerin bir bir çıkacağına, işindeki verimin artacağına, mutluluktan bolca nasipleneceğine inanılır.

Rüyada sevdiğin kişinin hasta olduğunu duymak büyüklere saygılı bir kişi olunacağına, şimdiye kadar sahip olmak istediği her şeye sahip olacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu her şeyi gerçekleştireceğine, parasının ve malının çoğalacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevdiğinin hasta olduğunu duymak inanca ve cesarete sahip olacağına bu sayede saygınlığının artacağına, büyük zorluklar geçireceğine, atılan bütün adımların zarar ettirecek bazı kişiler tarafından adım adım takip edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada hasta birini duymak düşüncelerini net olarak açamayacağına, ilaç kullanmak ve sık sık hastaneye gitmek zorunda olacağına, hiç olmadığı kadar iyi bir şekilde çalışarak çok iyi işlere imza atacağına işaret etmektedir.

Rüyada yakınının hasta olduğunu duymak aile hayatı ile ilgili olarak çok önemli bir adım atılacağına, yorgunluğun atılacağı ve yeni iş fikirleri ile dönüleceği bir tatile çıkılacağına, ekonomik gücün çoğalacağına, işlerin hafifleyeceğine işarettir.

Rüyada birinin hastalandığını duymak tartışmaların sona ereceğine ve yardım isteyen kişilere yardımcı olunacağına, büyük çalışmalar gerçekleştirerek hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, yapılan çalışmalardan ötürü çok zor ve kötü zamanlar yaşayacağına ve bu dönem içerisinde sık sık kavga edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada çocuğunun hasta olduğunu duymak zamansız bir ayrılık haberi alınacağına, zorluklarının son bulacağına, işlerinin yoluna gireceğine, kalp kırıklığı yaşanacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments