Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin hastalandığını duymak

Rüyada birinin hastalandığını duymak

Rüyada birinin hastalandığını duymak hayrını göremediği kazancıyla beraber bir sürü hastalıkla ve kazayla da uğraşmak zorunda kalacağına, işlerine verimin hâkim olacağına ve yaşamına kolaylık geleceğine, maddi ve manevi açıdan büyük zarar getireceğine, zor durumlardan kurtuluşa erileceğine, işlerinin çok büyük bir şekilde sıkıntıya gireceğine, eşinden ve çocuklarından saygısızlık ya da nankörlük görmeyeceğine, hayatın daha rahat ve konforlu bir hale geleceğine, inancını bir kenara atıp daha fazla para elde etmek için hırsına yenik düşeceğine işarettir.

Rüyada birinin hastalandığını duymak gördüyseniz:

  • Zayıf ilişkileri güçlendirebilir, tartışmalı durumları telafi edebilirsiniz.

Rüyada hasta birini duymak yaşayacağı bir gönül ilişkisi ile hayatının daha da güzelleşeceğine, evinden işine, işinden evine gidip geleceğine, ailesinden ayrı hiç vakit geçirmeyeceğine, onlara çok bağlı olacağına, tahmin edilmeyen bir yerden mal ve dünyalığın gelmesine alamet etmektedir.

Rüyada yakınının hasta olduğunu duymak her iki tarafında konuyu kapatmaya yanaşmayacağına, işlerinde arklı bir aşamaya geçeceğine, önündeki yaşamında maddi ve manevi yönden huzursuz ve rahatsız olacağına inanılır.

Rüyada annenin hastalandığını duymak hanede bulunan kişileri çok üzecek bir karar verileceğine, yapılan işte uğranıla zararların telafi edileceğine, ters giden işlerin edilecek dualar sayesinde yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına, bundan sonrası için de tükenmeyecek bir bolluğa ve zenginliğe ulaşarak yaşamının sonuna kadar güzel yaşayacağına yorulur.

Rüyada hasta olduğunu duymak etrafının gerçek ve hayırlı dostlarla dolacağına, mutluluğunu kaçıran, onu üzen, sıkan ve hasta eden tüm kötü olayların biteceğine, ancak bu beklentinin yakın bir zaman içinde boşa çıkacağına, karşısına kendine hayır getirecek temiz ve güzel kapıların açılacağına işarettir.

Rüyada çocuğunun hasta olduğunu duymak iş ile ilgili konularda zamansız ve aceleci bir karar vermeden önce sevdiği kimselerin sözünü dinleyip sabredeceğine, aile bireyleri arasında istenmeyen tartışmalar ve sorunlar çıkacağına, daha sonra bu durumların kırgınlığa kadar gideceğine, aile hayatı içinde çok büyük tartışmaların ve sorunların yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada annenin hasta olduğunu duymak hatalarını telafi etme yoluna gideceğine, duyduğu üzüntülerin ve endişelerin sona ereceğine, hanede bulunan kişileri çok üzecek bir karar verileceğine, uzun zamandan beri sahip olunan değerli bir eşyanın elden çıkarılacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevdiğinin hasta olduğunu duymak etrafındaki kişilere de yardım edeceğine, farklı deneyimler elde edip kazancın artırılacağına, sorunları omuzundan atarak hafifleyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bir yakınının hasta olduğunu duymak verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına ve yakın bir arkadaşa girmek istediği iş için yardım edileceğine, hayatında çok sevdiği ve değer verdiği kişilerle bazı işlere gireceğine, çok büyük ve sıkıntılı olaylar ile karşılaşılacağına ve büyük bir üzüntü yaşayarak nerede hata yapıldığının düşünüleceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments