Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada annesinin hasta olduğunu duymak

Rüyada annesinin hasta olduğunu duymak

Rüyada annesinin hasta olduğunu duymak aile hayatı ile ilgili olarak çok önemli bir adım atılacağına, elde bulunan maddi ve manevi kaynakların kısa süre içinde tükeneceğine, geçici maddi kriz yaşamaya yorulurken, rüya sahibinin bir anda başkalarının işine karışmak suretiyle hiç istemediği bir duruma düşeceğine, başarısızlıklarla ve engellerle karşılaşmayacağına, çok zor şeylerle karşılaşacağına, huzurlu ve mutlu bir hayat sürüleceğine, evine huzurun ve bereketin geleceğine, dualarının kabul olacağına, hayır işlerinden geri kalmayacağına rivayet eder.

Rüyada annesinin hasta olduğunu duymak gördüyseniz:

  • Başkalarına yardım etmek isterken kendi sağlığınıza zarar vermemelisiniz.

Rüyada annenin hasta olduğunu duymak borçsuz, sıkıntısız ve güzel yaşayacağına, geniş rızık elde edeceğine, hayırlı ve güzel kısmetler ile karşılaşacağına, başarılarının ve zaferlerinin çoğalacağına delalettir.

Rüyada annesinin hasta olduğunu duymak tecrübe sahibi bir kişiden istenen yardım sayesinde işlerin daha da büyüyeceğine, yeni çalışmalar ortaya konacağına, eline geçen fırsatların istediği sonuçları vermeyeceğine, iç dünyanızın sakinleşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada annenin hastalandığını duymak iş için beklenen hayırlı haberlerin geleceğine ve aile hayatında çok mutlu olunacağına, iyi niyetinden uzaklaşacağına, zararlarını telafi edeceğine delalettir.

Rüyada bir yakınının hasta olduğunu duymak onlarla artık hep bir arada olunacağına, uzaklığın ve ayrılığın acısının çıkarılacağına bundan sonra da bir daha araya mesafelerin girmeyeceğine, bir işe soyunacağına, sevdiği bir kişinin büyük bir üzüntü yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yakınının hasta olduğunu duymak işlerinin bozulacağına, hayatında fırtınalı günler yaşanacağına ve kişinin büyük bir çıkmazın içine düşeceğine, gönül ilişkilerinde yeni bir sayfa açılacağına, yaşanan bu üzücü durumların aile hayatına da yansıyacağına alamet etmektedir.

Rüyada birinin hastalandığını duymak konforlu ve de lüks bir hayatı olacağına ve kişinin hiçbir şeyin eksikliğini hissetmeyeceğine, kötü sözler duylacağına, çok sorunlu bir durumun ortadan kaldırılacağına, kardeşler arasındaki sürtüşmelerin ve tartışmaların son bulacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine delalettir.

Rüyada hasta haberi duymak daima önüne bakacağına, sevdiği bir kişi ile girdiği bir ortaklıkla birlikte kazancının artacağına, daha azimli, daha dirayetli ve daha güçlü olarak hayata daha sıkı sarılacağına delalet eder.

Rüyada hasta birinin öldüğünü duymak işlerini toparlayacağına, maddi ve manevi olarak kötü bir hale düşüleceğine, sınırlarının ve yapabileceklerini hesap ederek atılım yapacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments