Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çocuğunun hasta olduğunu duymak

Rüyada çocuğunun hasta olduğunu duymak

Rüyada çocuğunun hasta olduğunu duymak bazı maddi problemlerin baş göstereceğine, işlerinin yolunda gideceğine, ticaret ehli olacağına, tecrübe sahibi olacağına, endişe ettiği konularda çok güzel adımlar atacağına, çok iyi insanlar ile güzel projeler gerçekleştireceğine, yapılan ortaklıkların bozulacağına, toplumdan kendisini soyutlayarak yalnızlığa düşeceğine, birlikte çeşitli işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine, atılacak adımların hatalı olması yüzünden işlerin daha da kötüye gideceğine yorulur.

Rüyada çocuğunun hasta olduğunu duymak gördüyseniz:

  • Aşırı çalışma koşulları sağlığınızı zayıflatabilir.

Rüyada çocuğunun hasta olduğunu duymak mallarının ve parasının artması sayesinde zenginliğinin de çoğalacağına, içine büyük bir huzurun dolacağına, kendisiyle aynı duruma düşmüş kişilere yardım edeceğine ve onları koruyup kollayacağına yorulmaktadır.

Rüyada hasta birinin öldüğünü duymak hilekar ve zayıf tanıdığa, geniş rızık elde edeceğine, karşısına aşamayacağı zorlukların çıkmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada hasta duymak ortaya konulacak olan çalışmaların ve projelerin hayır getireceğine, aile hayatı içinde mutlu olunacağına, hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, rahat bir hayata başlayacağına, rüya sahibinin sevdiği kişiye kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada hastalandığını duymak tahmin edilmeyen bir yerden mal ve dünyalığın gelmesine, ev veya arsa almak için girişimlerde bulunulacağına, yaptığı çalışmaların rağbet görmesinden ötürü çok büyük bir sevinç duyacağına rivayet etmektedir.

Rüyada hasta olduğunu duymak hayatın, varlığının, ölümün manalarını bulmaya çalışacağına, maddeden çok maneviyata önem vereceğine, hayırlı ve güzel olayların yaşanacağına, büyük işlere imza atacağına ve sorunları anlayışlı bir şekilde çözeceğine işaret eder.

Rüyada yakının hasta olduğunu duymak kuracağı ortaklıklar ve eline geçen fırsatlar sayesinde işyerinde çok iyi bir mevkiye geleceğine ve müjdeli haberler alacağına, bazı sıkıntılarından kurtulmasını sağlayacağına, sıkıntılı bir döneme girileceğine, musibetlerin ve sorunların yakın zaman içinde daha da artacağına işarettir.

Rüyada başkasının hasta olduğunu duymak büyük bir gruba liderlik edileceğine, yanlış bir karar vereceği için  eline geçen fırsatları kaçıracağına, kendisini zora sokan ve sıkan şeylerden bu sayede kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada hasta haberi duymak iş dünyasında çok aranan bir kişi olunacağına, bol kazanç elde edileceğine, maddi ve manevi olarak zarar görüleceğine, işlerin yoluna gireceğine, iş için beklenen hayırlı haberlerin geleceğine ve aile hayatında çok mutlu olunacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments