Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğinin hasta olduğunu duymak

Rüyada sevdiğinin hasta olduğunu duymak

Rüyada sevdiğinin hasta olduğunu duymak maceralara atılacağına, darlıktan ferahlığa çıkılacağına, işlerini ve yaşamını bu kararlar doğrultusunda sürdüreceğine ve sorunlarından çok yakın zaman içinde herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine, çok üst mevkilerde bazı kademelere terfi edileceğine, maddi olarak çok büyük imkânlara sahip olacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, bu kazanç ile hayalini kurduğu şeyleri gerçekleştireceğine ve uzun yıllar boyunca mutlu ve sağlıklı olarak yaşayacağına, huzurlu bir hayat için gereken şeylere sahip olduktan sonra kendisine uygun bir kısmet bulmaya çalışacağına, maddi gücünün azalacağına, zarar edilen işlerin kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevdiğinin hasta olduğunu duymak gördüyseniz:

  • Kendinizi politik davranmanızı gerektirecek olayların içinde bulabilirsiniz.

Rüyada sevdiğinin hasta olduğunu duymak sağlıklı bir bedene sahip olmak için spora başlanacağına, çok üzüntülü yollardan geçeceğine, hayatının da istediği gibi yürüyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişinin hasta olduğunu duymak maddi açıdan çok iyi bir konuma kavuşulacağına, kendisi gibi ender rastlanacak kadar düzgün bu kimselerle hep omuz omuza olmak isteyeceğine, kendisini üzen insanları hayatından çıkartacağına ve yaşanan üzücü olaylardan ötürü ortaya çıkan endişenin sona ereceğine delalettir.

Rüyada annesinin hasta olduğunu duymak kız çocuğu için ise evin hanımının gelirinin artacağına, işleri konusunda büyük faydası dokunacak bir malzeme alacağına, uzun bir zamandan beri çektiği sıkıntıların yakında biteceğine inanılır.

Rüyada annenin hastalandığını duymak yaradanın kulunun yalvarışına kulak vereceğine, eğer hayırlı bir şey değilse sıkıntı çekeceğine, hayatının daha kolay ve güzel hale geleceğine yorulur.

Rüyada başkasının hasta olduğunu duymak büyük bir kazanç elde edeceğine, ardından çeşitli işler gerçekleştirerek büyük bir zenginliğe sahip olacağına, zenginlik elde edeceğine ve çevresindekilere göre hedefi on ikiden tutturacağına, sahip olduğu yetenek ve başarıları sayesinde çok iyi işlere gireceğine, kendisine büyük bir mutluluk kazandıracak bir haber alacağına delalettir.

Rüyada hasta duymak işlerin sarpa saracağına ve zarar edileceğine, zahmet veren işlerin kolaylaştırılacağına, huzurlu bir iş hayatı sağlanacağına ve refaha erileceğine, hayallerinin ve umutlarının tabiri caizse suya düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yakının hasta olduğunu duymak bir kazadan, hastalıktan veya sıkıntıdan bu sevapları sayesinde kurtulacağına, sevdiklerinden, arkadaşlarından, dostlarından, yakın çevresinden ve komşularından ilgi ve şefkat göreceğine, onlar sayesinde içine düştüğü ruhsal çöküntüyü atlatmayı başaracağına, yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına işarettir.

Rüyada hasta olduğunu duymak uzun zaman önce askıya alınmış olan bir projenin başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine ve mutlu olunacağına, Allah’ın kendisine herşeyin en iyisini, en lüksünü, en güzelini ve en fazlasını nasip edeceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, yeni işlere girip daha büyük kazançlara sahip olmak için kendi işini kuracağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments