Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hareketli olmak

Rüyada hareketli olmak

Rüyada hareketli olmak kişinin adeta gençleşeceğine, iş dünyasındaki yerin zaman içinde kaybedileceğine, çok zor duruma düşüleceğine, insanlardan uzaklaşılacağına, neredeyse işten güçten el etek çekileceğine, atılacak adımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, yapılan çalışmaların sürekli artarak başarı sağlayacağına, malının elinden gideceğine ve tüm huzurunun kaçacağına, kısa bir süre sonra depresyona girileceğine, ömrünün sonuna kadar tek bir iş yapacağına işarettir.

Rüyada hareketli olmak gördüyseniz:

  • Kurslar, seminerler veya diğer eğitici faaliyetler söz konusu olabilir.

Rüyada dokunmadan hareket ettirmek yaptığı kötü ve zalimce şeylerden pişman olacağına, moralini bozan düşünceleri kafasından uzaklaştıracağına, zahmetsiz ve çilesiz bir hayat yaşayacağına yorulur.

Rüyada anne karnındaki bebeğin hareket ettiğini görmek yükünün hafifleyeceğine, uzun zamandan beri hayalini kurduğu her şeyi gerçekleştireceğine, sevinçli ve hayırlı haberler alınacağına, ana baba duası alınması sayesinde hayatın günden güne daha iyiye gideceğine tabir olunur.

Rüyada ağır hareket etmek çok büyük atılımlar gerçekleştirip çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, kazanacağı başarılar sayesinde büyük iş fırsatları yakalayacağına, iş hayatında çok büyük başarılara imza atacağına, deyim yerindeyse başının da öne eğileceğine yorulur.

Rüyada mezarın hareket ettiğini görmek kendisine dert ettiği şeyleri atlatmayı ve unutmayı bileceğine, moral açıdan yüksek bir noktada olunacağına, elinin sıcak sudan soğuk suya değmeyeceğine işaret eder.

Rüyada hareket edememek yaşadığı kötü olaylar yüzünden ruhunda oluşan yaraları sarmak için çok büyük bir çaba sarfedeceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışıp üzüntülü ve sorunlu ruh halinden kurtulup yine gülmeye ve eğlenmeye başlayacağına, ticaretinin açılacağına, ticarette öne geçeceğine işaret eder.

Rüyada cisimleri hareket ettirdiğini görmek evinde bereketin, keyfin, ağız tadının ve mutluluğun hâkim olacağına, verilen kararların çok iyi haberler getireceğine, işlerin canlanacağına yorulmaktadır.

Rüyada karnında bebeğin hareket ettiğini görmek sorunların ve sıkıntıların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, kimselere muhtaç olmadan, kendi kendisi ile mutlu olarak yaşayacağına, ancak herhangi bir yararının görülmeyeceğine ve tüm durumla birlikte bir de destek olan kişinin para konusunda sıkıştırmalarıyla uğraşılacağına delalettir.

Rüyada eşya hareket ettirmek bir sebeple hayati tehlikeler atlatacağına, beklentilerinin de yerine gelmeyeceğine, bir kere başarısını ispat ettiği takdirde iş dünyasında üst üste güzel tekliflerle karşılaşacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments