Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mezarın hareket ettiğini görmek

Rüyada mezarın hareket ettiğini görmek

Rüyada mezarın hareket ettiğini görmek hesabını veremeyecek işlere ortak olmayacağına ve Allah’ın karşısına kul hakkı alarak gitmekten hep çekineceğine, hayallerine ve isteklerine kavuşacağına, işlerini büyütmek için şans elde edeceğine, ileride de bu işin meyvelerini bolca toplayacağına, yaşayacağı aile saadetinin de bir ömür süreceğine, onu doyasıya yaşayacağına, kişinin her akşam bir davete ya da toplantıya gideceğine, sık sık şehir dışına çıkarak yeni insanlarla tanışacağına, hayatının karışacağına, aile içindeki huzurun ve iyi geçiminin de bozulacağına yorulur.

Rüyada mezarın hareket ettiğini gördüyseniz:

  • Dostlarınızın verdikleri tavsiyeler size çok çekici görünseler bile onları sonraya bırakmanız dava iyi olabilir.

Rüyada mezarın hareket ettiğini görmek işine ve sevdiklerine dört elle sarılacağına, içinde bulunduğu bu durumdan kurtulmak için çözüm yolu arasa da bulamayacağına, işlerin kapanacağına, kötü niyetli kişilerle pazarlığa oturulacağına, bütün emeklerin heba olacağına ve eğitimle ilgili olarak yapılan yatırımların zarar getireceğine yorulmaktadır.

Rüyada hareket eden mezar görmek iş sahibi olunacağına, sosyal hayattan ziyade kişinin ailesiyle vakit geçirmek isteyeceğine, iş yaşamında da aile ile ortaklı ticaret yapılacağına, ona en büyük darbeyi vuracaklarına ve rüya sahibinin de uzun süre bu nedenle belini doğrulatamayacağına tabir olunur.

Rüyada karnındaki bebeğin hareket ettiğini görmek manevi ve ailevi sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine, kötü ve zor günler yaşanacağına, iyi niyetle ses çıkarmayan rüya sahibinin bu durumdan hoşnut olmayarak yöneticileriyle görüşeceğine, adının yayılacağına delalettir.

Rüyada eşyaları hareket ettirmek borçların artacağına, kendine ve sevdiğine zaman ayıracağına, yaşamının güzellikler içinde geçeceğine, hayatında kolaylıkların meydana geleceğine, iyiliğin ve hayrın kendisini her daim bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada evin hareket ettiğini görmek elindekileri kaybedeceğine, yokluk içine düşeceğine, rızkında ve malından olacağına, girişimde bulunduğu işlerden zaferlerle çıkacağına, mutlu ve hayırlı bir hayat süreceğine işaret eder.

Rüyada dolunayın hareket ettiğini görmek dönmeyen şansın artık döneceğine, sorunların ortadan kalkacağına, sıkıntılardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, maddi ve manevi olarak büyük sorunlar yaşayacağına, bol kazanç elde edileceğine, kardeşlerle büyük bir işe girileceğine, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada toprağın hareket ettiğini görmek gerek malından gerekse parasından vermekten bir an olsun tereddüt etmeyeceğine, bir sebeple çok kötü günler geçireceğine, sevdiği kişileri kaybetmesinden ötürü çok zorluk çekeceğine, insanlardan bir süre uzak duracağına rivayet eder.

Rüyada hamile olduğunu ve bebeğin hareket ettiğini görmek yaptığı çalışmaların kendisine çok hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine, işlerinin başarılı olacağına, hayatının düzene gireceğine, ticaretinin hızlanacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments