Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cisimleri hareket ettirdiğini görmek

Rüyada cisimleri hareket ettirdiğini görmek

Rüyada cisimleri hareket ettirdiğini görmek gelir kaybedeceğine, hayatın daha rahat ve konforlu bir hale geleceğine, sorunların kısa süre içinde çözüm bulacağına, seven kişilerin mutlu bir hayata kavuşacaklarına, sağlıkla ilgili sorunların yakın zaman içinde tedavi edileceğine, ruhsal açıdan bunalımda olmaya, kendisine güveninin azalması ile beraber iş hayatında da sıkıntılar yaşayacağına, çok büyük bir aşk yaşanacağına, önünün açık olacağına, aile hayatında kendisini daha mutlu edecek bazı olaylar yaşayacağına, kendine ait açacağı bir işyeri sayesinde başkalarının kazanç sağlamasına, para kazanmasına da vesile olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada cisimleri hareket ettirdiğini gördüyseniz:

  • Bir arkadaşınızdan son zamanların en önemli yardımını alabilir veya belli konularda sizi desteklemesini sağlayabilirsiniz.

Rüyada cisimlerin hareket ettiğini görmek çok büyük insanlar arasına gireceğine, elindeki birikimleri değerlendirip yeni bir ev satın alacağına, ailesine daha iyi yaşam koşulları sağlayabilmek adına işlerini büyütmek için mücadele vereceğine, olumsuzlukların da kişiye sonuç olarak iyi şekilde döneceğine inanılır.

Rüyada cisimleri hareket ettirdiğini görmek çok güzel günler görüleceğine, rahata ereceğine, isteklerine ve hayallerine kavuşacağına işarettir.

Rüyada cisimleri hareket ettirmek sağlık sorunları dolu bir dönem geçirileceğine, evlilik konusunda önemli bir adım atacağına ve refaha ereceğine, yaşamınızın ileriki dönemlerinin çok güzel geçeceğine tabir olunur.

Rüyada siyah bir cisim görmek hayata olan bakışının da olumlu yönde gelişeceğine, gelişmelerin rüya sahibini hiç memnun etmeyeceğine, sağlık problemleri içinde olacağına delalet etmektedir.

Rüyada siyah cisim görmek hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, çok büyük sevinç ve mutluluk yaratacak bir haber alınacağına, iş hayatında büyük atılımlar yapacağına, eline geçen bütün sorunları hızlı bir şekilde çözüme kavuşturacağına, zarar edeceği bir durumdan başarı kazanacağı bir mevkiye çıkacağına ve kendisine uygun bazı projeler gerçekleştireceğine işaret eder.

Rüyada renkli cisimler görmek çok daha zor durumların altından rahat bir şekilde çıkacağına, yoluna engel olarak çıkan kişileri kolaylıkla mağlup edeceğine, işlerini yoluna sokmaya çalışırken daha kötü bir duruma düşeceğine, büyük başarılar kazanacağına, istediği herşeye kavuşacağına, bazen işlerinde bozulma olmasına rağmen genelde işlerinin iyi olduğuna ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine yorulur.

Rüyada cisimleri uçurmak büyük başarılar kazanacağına, kazancın artması sayesinde daha bir güzel hayata sahip olunacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir olgunluğa erileceğine, ancak daha uzun bir süre boyunca kıt kanaat geçineceğine delalet etmektedir.

Rüyada gözden cisim çıkarmak bir sebeple çok zarar edeceğine, güç alacağına, bu sayede kötü halden iyi hale geçeceğine, her nimetin lezzetine varacağına, her güzelliği yaşama fırsatına nail olacağına ve Allah’ın lütuflarına ereceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments