Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ağır hareket etmek

Rüyada ağır hareket etmek

Rüyada ağır hareket etmek yeni kısmetlere nail olacağına, aksine her şeyi daha da güç hale getireceğine, aile üyeleri ile beraber ortak kararlar alırken kendisini ön plana çıkaracak söylemlerde bulunarak anlaşmazlık çıkaracağına, yapılan işlerdeki sorunların çok uzamadan ortadan kaldırılacağına, eğitimlerinin iyi olacağına, insanlarla anlaşmazlıklara düşeceğine, çok büyük bir tartışmanın ortasında kalacağına, planlarının gerçekleşeceğine, çok zor zamanlar geçireceğine tabir olunur.

Rüyada ağır hareket etmek gördüyseniz:

  • Haklı nedenleriniz varsa, yüksek sesli tepkiler verme eğiliminiz yüksek olabilir ya da pes etmeniz nedeniyle daha da fazla stres yaşayabilirsiniz.

Rüyada ağır hareket etmek maddi açıdan çıkmaza girdikleri ve sorunlu dönemler geçirdikleri sırada yardım eli uzatılacağına, kaybedilen bir şansın tekrar elde edileceğine, hayallerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine, iyi niyetlerle attığı adımların takdir göreceğine ve rüya sahibinin arkasından dua edenlerin çoğalacağına yorulur.

Rüyada annesini ağır hasta görmek yakın bir zamanda çocuk sahibi olunacağına, yaşanan kötü olayların unutulacağına ve hayallerin gerçekleştirileceğine, hasretin ve özlemin biteceğine, sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına işaret eder.

Rüyada ağır taş kaldırmak kişinin doğru yoldan ve hak olandan ayrılmasına, kendi işini kurarak büyük atılımlar gerçekleştireceğine, hiç bilmediği bir işe gireceğine ve bu işi öğrendikten sonra adını herkesin duymasını sağlayacak başarılara imza atacağına, deniz kirli ise bu durumda da kayıplar yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada ağır hasta birini görmek rahatlığa ve ferahlığa kavuşturacak insanların bulunacağına, çok uzun bir zaman boyunca yaptığı bu çalışmaların ekmeğini yiyeceğine ve yeni çalışmalar ortaya koyacağına, her geçen günün daha sıkıntılı bir şekilde biteceğine işaret eder.

Rüyada ağır basmak yaptığı çalışmaların heba olacağına, kardeşlerinden biri ile arasının açılacağına, uzun uğraşlar sonucu biriktirdiği zenginliği yitireceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, başarılı birçok çalışmaya ve projeye imza atılacağına, çok büyük mutluluklar yaşanacağına delalet eder.

Rüyada ağır çuval taşımak bunları en doğru şekilde kullanacağına, eş, dost ya da akrabalarından biri ile büyük bir iş yapacağına, maddi ve manevi açıdan tam bir yıkım yaşanacağına, sorunlarının ardının arkasının kesilmeyeceğine işarettir.

Rüyada ağır çanta görmek üst düzey çalışmalara imza atılacağına, sizi sevindirecek bir haber alacağınıza, başarılarının devamlı olacağına, sorunlarının, sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine yorulur.

Rüyada ağır vasıta görmek işlerinin gerileyeceğine, toplum içinde yüz kızartıcı bir duruma düşüleceğine, ailesindeki huzurun bozulacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments