Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada anne karnındaki bebeğin hareket ettiğini görmek

Rüyada anne karnındaki bebeğin hareket ettiğini görmek

Rüyada anne karnındaki bebeğin hareket ettiğini görmek uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine, sağlık içinde yaşanacağına, saadete ereceğine, zenginliğe kavuşacağına, kişinin kazancının çoğalacağına, işlerinin büyüyeceğine, taşıyamayacağı ve kaldıramayacağı yükümlülükler üstleneceğine, çok büyük işlere girip yüklü miktarda kazançlar elde edeceğine, çalışma hayatında çok hayırlı imkânlar ile karşılaşacağına, hayatı boyunca kısmetinin açık olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından uzun bir zaman boyunca kurtulamayacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine işaret eder.

Rüyada anne karnındaki bebeğin hareket ettiğini gördüyseniz:

  • Küçük bir zehirlenme tehlikesi yaşayabilirsiniz.

Rüyada anne karnındaki bebeğin hareket ettiğini görmek geleceğe daha umut dolu bakacağına ve moralinin yerine geleceğine, kişinin rahat ve huzurlu hayatının sona ereceğine, rızkın gittikçe azalacağına rivayet eder.

Rüyada bebeğin karnında hareket ettiğini görmek önemli işler yapacağına, verilen  sözlerin tutulacağına, çok büyük ve anlamlı çalışmalara imza atacağına inanılır.

Rüyada karnındaki bebeğin hareket ettiğini görmek yüzünün hep güleceğine, kazancının ve rızkının hiç eksilmeyeceğine bilakis çoğalacağına, zamandan da kar edeceğine, daha düşük bir kar sağladığı için borçlu duruma düşeceğine işarettir.

Rüyada karnında bebeğin hareket ettiğini görmek ticaretin değer ve hız kazanacağına, çok büyük mutluluklar duyulacağına, maddi olarak rahatladığı bir dönemde büyük ve hayırlı bir ortaklık kuracağına inanılır.

Rüyada hamile olduğunu ve bebeğin hareket ettiğini görmek işlerinin hiçbir zaman aksamayacağına, attığı bu adım sayesinde işlerinin birçok insanın dikkatini çekeceğine, büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, bütün sıkıntılarını ve sorunlarını çok emek vererek kısa zamanda ortadan kaldıracağına, deyim yerindeyse ayağının tökezlemeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada ölü birinin hareket ettiğini görmek sorunlarını çözebileceğine, girdiği bütün işlerde ferahlığa kavuşacağına, çok sevileceğine, hayatında meydana gelecek güzel gelişmeler sayesinde huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine, asılmış olan yüzünün gülmeye başlayacağına işarettir.

Rüyada eşya hareket ettirmek toplumun sevgisini daha fazla kazanacağına, sürekli herhangi bir kazanç getirmeyecek işler ile uğraşacağına, sevdikleri ile çok güzel bir hayat yaşayacağına, iş hayatında girdiği her işte büyük kazanç elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada dağların hareket ettiğini görmek kısmetlerin çoğalacağına, kurulmuş bir ortaklığın bozulacağına, daha önce yaşanmış bir hastalığın nüksedeceğine, ruhsal olarak etkileneceğine, tüm bu yaşadıklarının hem sosyal, hem özel, hem de iş hayatına yansıyacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments