Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşya hareket ettirmek

Rüyada eşya hareket ettirmek

Rüyada eşya hareket ettirmek işlerin günden güne açılacağına, parasızlıkla, yoklukla ve gözyaşıyla geçen günlerini de geride bırakacağına, rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, bir sebeple rüya sahibinin çok üzüleceğine ve neredeyse hasta olacağına, bunun için malından ve parasından vazgeçmeyi dahi göze alacağına, sabır ve azim ile hayal edilen herşeye kavuşulacağına, herhangi bir kaza ile ya da başka bir sorunla karşılaşmayacağına, ilerleyen yıllarda şöhretli hale geleceğine işarettir.

Rüyada eşya hareket ettirmek gördüyseniz:

  • Ağzınızdan çıkan sözler başınızı belaya sokabilir.

Rüyada eşyaları dokunmadan hareket ettirmek maddi açıdan zor bir döneme girileceğine, iş hayatında büyük bir kriz yaşanacağına, zor durumlarla karşı karşıya kalınacağına, Allah’ın izni ile sorunların tamamen son bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada eşyaları hareket ettirmek sosyal hayat içinde tanıştığı ve kendisine uygun olduğunu düşündüğü bir kişi ile bir ilişkiye başlayacağına, doğru seçimler yapacak olan rüya sahibinin hangi işe el atarsa atsın son derece başarılı olacağına, ailesine ve çevresine örnek olacak bir birey olarak yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada eşyaların hareket ettiğini görmek hedeflerine doğru emin adımlarla yol alacağına, bir sebeple eşlerin huzurunun kaçacağına, fakir fukaraya edilen yardımların ardından bol bol hayır duası alınacağına, hayallerin gerçeğe dönüşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada eşya hareket ettirmek tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına ve aydınlık günlerin yakın olacağına, rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine, mesleğinde en iyisi olmayı ve devleşmeyi bileceğine bu sayede herkesin kavuşmak ve sahibi olmak istediği hayata sahip olacağına, yediğine ve içtiğine özen göstereceğine işaret etmektedir.

Rüyada anne karnındaki bebeğin hareket ettiğini görmek illet bir hastalığa yakalanmayacağına ve melanete denk gelmeyeceğine, içinin rahatlayacağına, onların güvenini sarsacağına işaret eder.

Rüyada dolunayın hareket ettiğini görmek elini attığı her işte büyük kazançlar elde edeceğine ve yaptığı her çalışmanın hem kendisine hem etrafındaki insanlara çok büyük fayda sağlayacağına, anne ve baba duası alınacağına, mesleki olarak istenilen makamın kazanılacağına tabir olunur.

Rüyada dağın hareket ettiğini görmek hayat içinde yeni bir sayfa açılacağına, kendini çaresiz, yapayalnız ve kötü hissedeceğine, bazı yorumculara göre ise de kişinin ahirete göç edeceğine rivayet eder.

Rüyada karnında bebeğin hareket ettiğini görmek böylece hayatından memnun olacağına, yaptığı işte kazandığı paralarla başkalarına da faydalı  olacağına ve hem kendisini hem ailesini yeni bir şehre götürecek bir karar vereceğine, çevresindeki kişilerin de mutlu olmaları için çaba göstereceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments