Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hareket edememek

Rüyada hareket edememek

Rüyada hareket edememek maddi ve manevi yönden kötü bir döneme girip işlerin zarara uğrayacağına, yaptığı işlerin küçümseneceğine ve değer verilmeden yaşanacak bu hayatın kişiyi psikolojik açıdan zorlayacağına, hane halkının verilen kararları destekleyeceğine ve elde edilen kazancın daha iyi ve daha hayırlı işler için kullanılacağına, çalışmaları ve emeklerinin karşılığını alarak bol kazanç elde edip, ailesine sıkıntılardan uzak ve rahat bir hayat yaşatacağına, ailesinden ayrı hiç vakit geçirmeyeceğine, mutluluktan, bolluktan, paradan, rızıktan, maldan ve sıhhatten yana bolca nasipleneceğine, maddi ve manevi olarak destek göreceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, başarılı birçok çalışmaya ve projeye imza atılacağına işaret eder.

Rüyada hareket edememek gördüyseniz:

  • Size bazı değersiz şeyler satmaya kalkışabilirler.

Rüyada hareket eden yıldız görmek bereket ve huzur geleceğine bu sayede keyfinin yerinde olacağına, maddi olanakların kötüleşeceğine, ayrıcalık elde edeceğine yorulur.

Rüyada hareket eden ağaç görmek eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde işlerinin çok daha iyi bir hal alacağına, kısa sürede hayatın düzene gireceğine, beklentilerin gerçekleşeceğine, arzuların yerine geleceğine, kişinin gönlünden geçenlerin gerçeğe dönüşeceğine ve tüm dileklerin ve duaların kabul olacağına, bazı zorluklara ve kötü kişilere denk geleceğine tabir olunur.

Rüyada hareket eden mezar görmek bir sebeple zor zamanlar geçireceğine, eline geçen bir miktar parayı çok büyük zarara uğradığı bir işten kurtulmak için harcayacağına, daha fazla kazanç ve mal varlığı elde etme girişimlerinin havada kalmayıp, kişinin istediği gibi ilerleyeceğine, hayırsız bir kişinin sebep olduğu sıkıntıya çözüm olacağına rivayet eder.

Rüyada hareket eden nesneler görmek endişe ettiği konularda olumlu ya da olumsuz bir adım atacağına, maddi ve manevi olarak çeşitli sorunlar ile karşılaşacağına ve rahatsız olacağı bir ortama gireceğine, moralinin, huzurunun, neşesinin yerine geleceğine ve yüzünden gülümsemenin hiç eksik olmayacağına, bir rahatsızlıktan şikayetçi ise en kısa zamanda iyileşeceğine ve beklediği bir yolcudan hayırlı haberler alacağına delalet etmektedir.

Rüyada hareket eden balık görmek dualarının kabul olacağına, ele geçen fırsatlar sayesinde çok büyük adımlar atılacağına ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, vaaz ve nasihate delalettir.

Rüyada hareket eden yılan görmek bekar kimseler için eşlerinin yabancı uyruklu olacağına, ailesinden, evlatlarından ve çevresindeki kişilerden yana hayır bulacağına, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına ve uzun zamandan beri kırgın olunan bir kişi ile aradaki buzların eritilemeyeceğine yorulur.

Rüyada hareket edemediğini görmek şöhretli biri olunacağına ve işlerin uzun süre boyunca böyle devam edeceğine, inancının eksileceğine, dünya malı sahip olmanın peşine düşeceğine ve ahiret hayatını unutarak inancını boşlayacağına, endişeli bekleyişlerin sona ereceğine inanılır.

Rüyada konuşamamak hareket edememek hem aileye hem vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına, ele geçen parada artış olacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve işlerini toparlamak için sürekli çaba göstereceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments