Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karnında bebeğin hareket ettiğini görmek

Rüyada karnında bebeğin hareket ettiğini görmek

Rüyada karnında bebeğin hareket ettiğini görmek ancak daha sonraları sakinleşen kişinin karşısına çıkan önemli fırsatları görerek değerlendireceğine, maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine ve sevinçli haberler alınacağına, uğranılan zararın paylaşılacağına, yakın çevresine fikir danışacağına, verimliliğinin artacağına ve başarılarının devamının geleceğine, büyük sıkıntıların ortaya çıkacağına, yapılan işte çok sıkıntılı olayların yaşanacağına ve aile bireylerinden birinin vereceği destek ile çok büyük kazançlar elde edeceğine, aksiliklerin ortadan kaldırılacağına yorulur.

Rüyada karnında bebeğin hareket ettiğini gördüyseniz:

  • Alışılmadık bir kişiyle yapılan iş birlikleri, ortaklıklar ya da kurulan ilişkiler fayda getireceği gibi, mücadele içeriyor da olabilir.

Rüyada anne karnındaki bebeğin hareket ettiğini görmek ancak gereken aşamalar aşılmadığı için yer yer sıkıntı çekileceğine, zor zamanlar geçirileceğine ve yakın zaman içinde çeşitli zorluklar yaşanacağına, esenlik içinde olacağına, ferahlayacağına, rahatlayacağına, rızık ve kazanç elde edeceğine, sevdiği kişiler ile çıkacağı bir iş yolunda, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, kendisini üzen ve sıkıntıya sokan durumların yakında düzeleceğine tabir olunur.

Rüyada karnında bebeğin hareket ettiğini görmek kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına, art niyetler taşımayacağına ve kimse hakkında kötü söz söylemeyeceğine, bolluğun ve bereketin daha önce hiç olmadığı kadar artacağına, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, zararların telafi edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada bebeğin karnında hareket ettiğini görmek özellikle evli kimselerin eşlerine karşı tutumlarında değişim olacağına ve yeniden aşklarının artacağına, muhabbetlerinin çok daha tatlı dille devam edeceğine, eline geçen fırsatları boş yere bir şekilde harcadığına ve çok üzüleceğine, zor ve çok sıkıntılı durumlar yaşayacağına, rüyayı gören kişinin, büyük bir emek vererek ve çok büyük azim göstererek başarıya ulaşacağına, uğradığı zararın yakın bir zamanda telafi edileceğine rivayet eder.

Rüyada karnındaki bebeğin hareket ettiğini görmek katı düşüncelerinden ve tavırlarından vazgeçeceğine böylece hayata ve insanlara karşı daha ılımlı, hoşgörülü ve anlayışlı olacağına, geri döndüğündeyse elinde yeni projeler olacağına, büyük bir tartışma yaşamak sorunda kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada hamile olduğunu ve bebeğin hareket ettiğini görmek onun peşinden çok koşup, çok yorulacağına, fakat her şeyin boş olduğunu sonradan fark edeceğine, yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, aile bireylerinin birbirleri ile sürekli tartışma içinde olacağına ve sorunların her gün biraz daha derinleşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ölmüş birinin hareket ettiğini görmek sürekli dalgınlık veya unutkanlık gibi durumlar yaşanması yüzünden ikaz alacağına, mutlulukların yarım kalacağına, bilgi ile donanacağına ve okumaktan hiçbir zaman vazgeçmeyeceğine alamet eder.

Rüyada dokunmadan hareket ettirmek zahmetli bir işin altından başarılı bir şekilde çıkılacağına, hayatı baştan aşağı değiştireceğine, sevilen kişiler ile mutlu olunacağına, işlerin çok hızlı bir şekilde büyüyeceğine, sorunların daha kolay bir şekilde çözüleceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına tabir olunur.

Rüyada suyu hareket ettirmek yerinde saymayacağına, bunları tekrar etmemek için kendine söz vereceğine, sevince ve imrenilecek güzel bir duruma gelmeye işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments