Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hareket ettirmek

Rüyada hareket ettirmek

Rüyada hareket ettirmek hazırdan yemek zorunda kalacağına, kısa süre içinde büyük bir zenginlik kazanacağına, çok büyük bir proje ortaya koyacağına ve böylece uzun bir zamandan beri hayallerini kurduğu işi hayata geçireceğine, uzun vadede kazancı iki katına çıkaracak bazı hamleler yapılacağına,dostlar arasında yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, kıskançlık ve düşmanlık yapan bir kişi yüzünden iş hayatında zor bir duruma düşüleceğine, gelecek için karlı yatırım yapabileceği kadar sermayesinin olacağına, yeni bir eve sahip olunacağına, fırsatların heba edileceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine delalettir.

Rüyada hareket ettirmek gördüyseniz:

  • Bir ilişkide ara bulucu olmanız gerekirse elinizden geldiğince kaçmaya çalışmalısınız çünkü sonuçta suçun size yüklenmesi olasıdır.

Rüyada karnında bebeğin hareket ettiğini görmek kendisine fazlaca kar getireceğine ve hedeflerinin karşılık bulacağına, uzun bir süre boyunca askıda kalan bir işin kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine, hayırlı kazanç kapılarının açılacağına, sağlıkla ilgili olan bir sorundan kurtulmak için bir doktora başvurulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dağların hareket ettiğini görmek yakın bir zamanda daha çok çalışarak ve yaptığı işe çok daha fazla zaman ayırarak kendisini daha iyi eğiteceğine, kızı mutlu yaşadıkça ve başarılı oldukça kendisinin de yüzünün güleceğine, kısa süreli de olsa rahat bir hayat yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ayın hareket ettiğini görmek bir sebeple rüya sahibinin tekin olmayan kişiler ile sorun yaşayacağına ve bu sorun yüzünden aradaki bağların epey bir gerileceğine, hayatını ailesine adayacağına, atılan adımların maddi ve manevi olarak çok zarar vereceğine, ortaklık kurulan kişilerle büyük bir tartışma yaşanacağına işarettir.

Rüyada karnındaki bebeğin hareket ettiğini görmek kendisini yalnız hissettiğinde yanında kimseyi bulamayacağına, hayatı boyunca hep sevileceğine, sayılan ve sevilen bir kişi olunacağına ve üzüntü çekilen bir dönemin biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada cisimleri hareket ettirdiğini görmek kazancının çoğalmasıyla geçiminin kolay hale geleceğine, büyük bir gruba liderlik edileceğine, bazı çalışmaların büyük kazanç sağlayacağına, durumu düzeltmek için elden gelen her şeyin yapılacağına yorulur.

Rüyada suyu hareket ettirmek çok kazançlı yeni projeler ortaya koyacağına, kendisine hayır getirecek kararlar alacağına, mutlu ve zengin bir kişi olunacağına ve çok hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edileceğine rivayet eder.

Rüyada mezarın hareket ettiğini görmek yaşanan üzüntü ve sıkıntıları çözeceğine ve iş hayatında karşılaşacağı problemleri en kısa ve en hızlı şekilde ortadan kaldıracağına, işlerinde sürekli aksilik yaşanacağına, hasret çekileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada hareket ettirmek kendisini çok rahatsız hissedeceğine, kişinin sıkıntıların artacağına, kötü bir arkadaşın oyununa gelineceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments