Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dağların hareket ettiğini görmek

Rüyada dağların hareket ettiğini görmek

Rüyada dağların hareket ettiğini görmek yaşadığı sürece insanlığa hizmet etmek için her türlü fırsatı değerlendireceğine, sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine ve sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, yaşayacağı eğlenceli, zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına, zalim ve kötü kişiler ile büyük tartışmalar yaşanacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine, çok sevinçli haberler alacağına ve mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, maddi sıkıntısı olmayacağına, üst mevkideki kişilerin takdirine sahip olunacağına, çocukluktan beri hayali kurulan ve her zaman çok istenen şeylere ulaşılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine alamet eder.

Rüyada dağların hareket ettiğini gördüyseniz:

  • Ufukta aşk ya da sosyal açıdan tatmin olabileceğiniz şeyler var.

Rüyada dağın hareket ettiğini görmek uzun yıllar boyunca çok büyük bir kırgınlık ve küskünlük yaşayacaklarına, aile büyüklerinin araya girmesine rağmen yine de herhangi bir barış yaşanmayacağına, düşmanların barışacağına ve küslüklerin sona ereceğine, fırsat ve kazanç kapılarının artacağına delalet etmektedir.

Rüyada dağların hareket ettiğini görmek kapısına gelen bir kişiye yardım etmesi sayesinde hayır duaları alacağına, daha iyi mağazalardan giyineceğine, çok güzel işlere girerek kariyerinde yeni yeni sayfalar açacağına, aile hayatında yaşanan tatsızlıkların sona ereceğine alamet eder.

Rüyada toprağın hareket ettiğini görmek zirveye tırmanmak için bir merdiven daha atlamış olacağına, eğer bu rüyayı gören kimse müşkül bir durumda ise yakın zamanda tüm sıkıntılardan kurtularak feraha ereceğine, gelirini daha kolay şekilde elde edeceği yollar ve çözümler bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölünün hareket ettiğini görmek maddi olarak çok ileri düzeye geleceğine, çok üzüntülü ve sıkıntılı günlerin yaklaşmakta olduğuna ve yaşanan her olayın işleri gittikçe daha kötüye götüreceğine, ağzının tadının kaçması ile beraber keyifsiz günlere gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada ölmüş birinin hareket ettiğini görmek ruhsal ve parasal olarak çok rahat ettirecek bir karar verileceğine, büyük maddi ve manevi zararlara sebep olacağına, hedeflerini gerçekleştireceğine rivayet eder.

Rüyada suyu hareket ettirmek sağlıklı iken hastalıklar geleceğine ve hastayken hastalığın ilerleyeceğine ve çok büyük sorunların yaşanacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım etmek için de harcayacağına, sessiz sedasız, sakinlik ve huzur içinde geçen yaşantısının alt üst olacağına, düzeninin sarsılacağına, sabit olan işinin ve gelirinin elinden gideceğine alamet etmektedir.

Rüyada bebeğin karnında hareket ettiğini görmek işlerini yoluna koyacağına, elinde olan bir miktar parayı ortaya koyarak bu durumdan kısa sürede kurtulacağına, adını deyim yerindeyse altın harflerle yazdıracağına, önemli işler yapacağına, yüksek makamlara geleceğine tabir olunur.

Rüyada yıldızların hareket ettiğini görmek büyük mutluluklar yaşayacağına, sevdiği kişiler tarafından çok hayırlı bir işe sokulacağına, bu iş sayesinde kendisine yeni ve hayırlı kapılar açan kişiler ile tanışacağına, aile bireylerinden birisi ile herkesi şaşkına çevirecek bir işe gireceğine, maddi olarak kötü bir döneme girileceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments