Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayın hareket ettiğini görmek

Rüyada ayın hareket ettiğini görmek

Rüyada ayın hareket ettiğini görmek yeni kararlar alınacağına, yaşanacak olaylardan ötürü çok gereksiz ve kötü insanlar ile muhatap olmasından ve karşı karşıya gelmesinden ötürü çok büyük bir sıkıntıya gireceğine, kazanılacak çok büyük bir başarının ardından sevilen bir arkadaşla işlerin daha da büyütüleceğine, ağız tadının, huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine, ancak daha sonra gururuna bu durumu yediremeyerek kendisinin de gidip başka birini dolandırmaya çalışacağına, Allah’ın sevgili kulları arasına gireceğine ve ahirette çok mutlu olacağına, hiç beklemediği bir anda çok ağır bir hastalıkla karşı karşıya kalacağına, yaşadığı kötü olaylar yüzünden ruhunda oluşan yaraları sarmak için çok büyük bir çaba sarfedeceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışıp üzüntülü ve sorunlu ruh halinden kurtulup yine gülmeye ve eğlenmeye başlayacağına rivayet eder.

Rüyada ayın hareket ettiğini gördüyseniz:

  • O nedenle tartışma ortamlarından uzak durmaya bakın.

Rüyada ayın hareket ettiğini görmek hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve bazı tatsızlıklar yaşanacağına, yaşamının ve işlerinin düzene gireceğine, sıkıntılarından ve üzüntülerinden kurtulacağına işaret eder.

Rüyada cisimlerin hareket ettiğini görmek kurulan bir ortaklıktan ötürü başın kolluk kuvvetleri ile derde gireceğine, iyi geçim halinde kalacağına, adaletin geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada dolunayın hareket ettiğini görmek iyi ve hayırlı insanlarla karşılaşacağına, yaşanan zor günlerin biteceğine, ferahlığa çıkılacağına, karşılaşılacak engellerden ötürü sıkıntı çekileceğine tabir olunur.

Rüyada eşya hareket ettirmek dünyevi hayata olan düşkünlük yerine, ahiret inancına göre yaşanacağına, dertlerinin dermanına kavuşacağına, yüzünün güleceğine, kötü günler geçireceğine, zarar edeceğine, mutluluğundan olacağına delalettir.

Rüyada eşyaları dokunmadan hareket ettirmek rüya sahibinin güzel haberler alarak sevineceğine, işlerinin açılıp, kazancının da artacağına, Tövbe Edeceğine, sevdiği kişiler sayesinde çok iyi yerlere geleceğine rivayet eder.

Rüyada bebeğin karnında hareket ettiğini görmek kişinin kendi hayatına yeni yönler vermek adına girişimlerde bulunacağına, hayat düzeninin alt üst olacağına, ruhsal olarak hastalık yaşayacağına ve günden güne daha kötüleşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada ölü birinin hareket ettiğini görmek üzüntülü günlerin  sona ereceğine, sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına, kısa vadede yüklü miktarda kazanç getirecek çalışmalara girileceğine, hiç istemediği işlere gireceğine delalet eder.

Rüyada anne karnındaki bebeğin hareket ettiğini görmek sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, gönlünün ferahlayacağına, yaşadığı stresin biteceğine, çevresi ile ilişkilerinin bozulacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments