Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada suyu hareket ettirmek

Rüyada suyu hareket ettirmek

Rüyada suyu hareket ettirmek sevilen kişiyle araya soğukluk ve mesafe gireceğine, sorunlarının çözümü için daha iyi adımlar atacağına, çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek çalışmalar gerçekleştireceğine, insanların hayran kalacağı işler ortaya koyacağına, yüzünün güleceğine, kaderinin güzel ve hayırlı olacağına, yüzsüz ve uğursuz kişilerle karşılaşacağına, ekmeğini daha rahat şekilde kazanacağına ve sevdiği kişilere iyi bir hayat temin edeceğine, muradına eremeyeceğine ve kişinin tüm planlarının aksi bir şekilde olacağına, iş hayatında yüksek kademelere çıkacağına, çok daha iyi bir konuma geleceğine delalettir.

Rüyada suyu hareket ettirmek gördüyseniz:

  • İlk adımı atmaktan korkmamalısınız.

Rüyada suyu hareket ettirmek hoşgörülü ve düşünceli bir kişi olunacağına, sırlarını kimseyle paylaşmayacağına, kendisine kötülük gelmemesi için o kişinin gözetimi altında bulunacağına işaret etmektedir.

Rüyada karnında bebeğin hareket ettiğini görmek diğer taraftan iş hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşanacağına, çok büyük miktarda kazanç elde edileceğine, kararsız kalınması ile işlerin açmaza gireceğine, fırsat ve kazanç kapılarının artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eşyaları hareket ettirmek bir aile büyüğü ile ilgili üzücü bir haber alınacağına, aralarındaki ağız tadının bozulacağına, yaşanan bazı aksilikler nedeni ile morali bozuk olan rüya sahibinin kendisini toparlayarak işinin başına döneceğine tabir olunur.

Rüyada anne karnındaki bebeğin hareket ettiğini görmek rakiplerini çok gerisinde bırakacağına, sevgi dolu haberler alınacağına, daha sevgi dolu biri haline geleceğine alamet eder.

Rüyada dolunayın hareket ettiğini görmek çektiği çilenin unutulmasını sağlayacak kadar rahatının ve huzurunun yerinde olacağına, hakkın huzurunda el açıp dua ederek tövbekâr olacağına, kendini bundan sonra kötü ve yasaklı olan herşeyden men edeceğine, işlerinin yoluna gireceğine, günden güne daha artan başarılar kazanacağına inanılır.

Rüyada ayın hareket ettiğini görmek her geçen gün daha profesyonel olacağına, büyük bir zenginliğe sahip olunacağına, sorumsuz bir kişiye haddinin bildirileceğine, hayatın çok daha kolay ve güzel hale geleceğine delalet eder.

Rüyada yıldızların hareket ettiğini görmek eline çok hayırlı fırsatlar geçeceğine, daha kararlı bir kişi olunacağına, parasal sıkıntılarından, ihtiyaçlarını gidermekte çektiği zorluktan ve yaşadığı çileden kurtulacağına yorulur.

Rüyada cisimlerin hareket ettiğini görmek kendi işini kurmak için çok kazanç elde edeceğine ve büyük bir rahatlama yaşayacağına, başarılarının azalacağına, mallarının eksileceğine, ömür boyu sevgi içinde, huzurlu bir hayat süreceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments