Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karnındaki bebeğin hareket ettiğini görmek

Rüyada karnındaki bebeğin hareket ettiğini görmek

Rüyada karnındaki bebeğin hareket ettiğini görmek kapanmış olan kapıların Allah’ın izni ile açılacağına, yapılan çalışmaların zarar vereceğine, işinde ustalaşacağına, geniş ve bol rızık elde edeceğine, yaşamdan elini eteğini çekeceğine, azimli ve kararlı duruşundan taviz vermeyeceğine, uzun bir süre boyunca kendisine gelemeyeceğine ve insanlardan uzak bir yaşam sürmeye başlayacağına, insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, işinde verimsiz olacağına, özel hayatında sessizleşeceğine yorulur.

Rüyada karnındaki bebeğin hareket ettiğini gördüyseniz:

  • Ani tepki veya hareketler zararınıza sonuçlar doğurabilir.

Rüyada anne karnındaki bebeğin hareket ettiğini görmek okuduklarının ve öğrendiklerinin kendisini bilge ve alim yapacağına, çok yakın bir zaman içinde mutlu olacağı bazı haberler alacağına, bu sayede çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, mevkie edineceğine delalet eder.

Rüyada bebeğin karnında hareket ettiğini görmek kötü bir kişinin oyununa gelineceğine, hastalıkların iyileşeceğine, keyfinin, neşesinin ve ağız tadının kaçacağına delalet etmektedir.

Rüyada karnındaki bebeğin hareket ettiğini görmek günden güne kazancının artacağına, kendisini çok daha iyi hissedeceğine, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, yeni işler konusunda büyük adımlar atılacağına, sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine, kazandığı paralar sayesinde mal mülk sahibi olacağına işarettir.

Rüyada karnında bebeğin hareket ettiğini görmek sorunlarının azalmayarak her geçen gün daha fazla çoğalacağına, kendisini moral olarak daha iyi hissedeceğine, eski günlerine geri dönmek için çabalayacağına alamet etmektedir.

Rüyada hamile olduğunu ve bebeğin hareket ettiğini görmek ortağından ayrılacağına veya çalıştığı iş yerinde hakkında çıkan dedikodular yüzünden yüzünün yere düşeceğine, parasının azalacağına, problemlerinin bitmek bilmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada eşyaları hareket ettirmek özel hayatın da istenildiği gibi gideceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını atlatacağına, büyük başarılar kazanacağına ve eline geçen kazanç ile çok başarılı çalışmalar geçeceğine, bazı kişiler tarafından yapılan kötülükler yüzünden zarara uğrayan işlerin düzeleceğine alamet etmektedir.

Rüyada ölmüş birinin hareket ettiğini görmek hayattan ümidini keseceği ve hayata küseceği olaylar yaşayacağına, inancını bir kenara atıp daha fazla para elde etmek için hırsına yenik düşeceğine, hane içindeki mutluluğunun büyüyeceğine işarettir.

Rüyada dokunmadan hareket ettirmek güç ve kudret kazanacağına, tatsızlıkların sona ereceğine, eve huzur dolacağına, herkesin sevdiği, saydığı ve tanıdığı biri olacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments