Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bataklığa girmek

Rüyada bataklığa girmek

Rüyada bataklığa girmek güzel başlayan işlerin kötü bir şekilde ilerleyeceğine, alın teri ve bilek hakkı ile ekmek sahibi olacağına, doğruluktan ayrılmayacağına, hak yolunu tutacağına ve makbul olan dünya mallarından başkasına niyetlenmeyeceğine, hayatının ve işlerinin alt üst olacağına, çok büyük bir hızla işlerinin düzeleceğine, şan şöhret, itibar kazanacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını teker teker çözüme kavuşturacağına, işlerin gün geçtikçe daha da artacağına, hayatına keyif ve yeni bir anlam katmak isteyeceğine işarettir.

Rüyada bataklığa girmek gördüyseniz:

  • İkili ilişkilerinizde yaşanan sorunlara yeterli ilgiyi göstermemeniz veya problemli durumlara rağmen, belli bir noktada kalmasını ummanız gerçek durumla bağdaşmayabilir.

Rüyada bataklığa girmek bir miktar para kaybedeceğine ve üzüntü yaşayacağına, büyük miktarlarda para kazanılacağına ve yeni bir şehirde ya da ülkede yeni bir işe girişileceğine, yaptığı işten çıkarılacağına inanılır.

Rüyada bataklıktan kurtulmak sorunlarının ve sıkıntılarının son bulacağına, yardım almadan sorunlardan kurtulmaya ve maddi olanakları daha iyi hale getirmeye akıllıca davranarak geleceğe yönelik pek çok önlem alınacağına, daha sonra bu işi insanlara sevdireceğine rivayet eder.

Rüyada bataklığa batıp çıkmak çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına, özel hayatında mutlu olup, eğer bekarsa sevdiği ile evleneceğine, sıkıntıların ve sorunların daha da artacağına, maddi açıdan büyük sıkıntılar çekilecek bir döneme girileceğine yorulur.

Rüyada deniz ve bataklık görmek çizgisini bozmadan yaşayan kişinin sahip olduğu rahat hayatı her daim sürdüreceğine, büyük başarılar kazanıp huzurlu ve mutlu bir hayat yaşayacağına, konu komşudan, akrabadan, arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına yorulmaktadır.

Rüyada bataklığa saplanmak kısmetsizlik yaşadığı bir işe tekrar girerek bu sefer başarı kazanacağına, keyfinin ve neşesinin de yerinde kalacağına, yakın bir zamanda önemli kararlar vermek zorunda kalacağına rivayet eder.

Rüyada bataklıktan birini kurtarmak kısmetinin ve şansının hayatı boyunca devam edeceğine, kimselere muhtaç olmadan, kendi kendisi ile mutlu olarak yaşayacağına, büyük bir zenginliğe ve üne kavuşulacağına, dertlerin, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, yakın bir arkadaşın vesile olması sayesinde iş hayatında zor geçen bir dönemin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine yorulur.

Rüyada arkadaşını bataklıkta görmek girilen tartışmaların sağduyulu olunması sayesinde çözüm bulacağına, yaptığı sevapların, verdiği zekâtların ve fitrelerin amacına ulaşacağına, çok zor zamanlar geçirdikten sonra maddi ve manevi olarak düze çıkacağına alamet etmektedir.

Rüyada bataklık çamur görmek sıkıntılı olduğu bir durumda rüya sahibinin sevinçten havalara uçmasına vesile olacak bir haber alacağına, bundan sonra onlarla mutlu ve mesut yaşayacağına, mevkisinde sevilen ve sözü dinlenen, önemli bir şahsiyet olacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments