Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bataklığa batmak

Rüyada bataklığa batmak

Rüyada bataklığa batmak kalabalık bir fotoğrafta kendisini görüyorsa sevdiği insanlardan bazıları ile ayrı düşeceğine, kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına, art niyetler taşımayacağına ve kimse hakkında kötü söz söylemeyeceğine, çok büyük çalışmalara gireceğine ve bu çalışmalardan çok büyük kazançlar elde edeceğine, işlerin çok zor geçtiği bir dönemde kurulacak olan başarılı bir ittifak ile deyip yerindeyse iş dünyasında fırtınalar estirileceğine, evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin biteceğine, kendinde rakiplerini ve düşmanlarını alt edecek kudreti bulacağına, sorunların çabucak halledileceğine, anne babası ile ilgili kötü ve üzücü haberler alacağına ve uzun zamandan beri beklediği şeylerin gerçekleşmeyeceğine inanılır.

Rüyada bataklığa batmak gördüyseniz:

  • İlişkilerde objektif gözlemler yapabilirsiniz.

Rüyada bataklığa batmak epey tartışma yaşandıktan sonra rüya sahibi lehine bir karar çıkacağına ve davanın temyize kadar gideceğine, güzel günler için yaşayacağına, çok büyük bir çalışma içine girip ortaya koyacağı projeler ile adından çok güzel ve saygın bir şekilde söz ettireceğine alamet eder.

Rüyada arabayla bataklığa batmak yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve çok geçmeden hayallerine kavuşacağına, işinde dar boğaza gireceğine ve ticari faaliyetlerinde azalma başlayacağına, başına uğursuzluklar geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada bataklığa batıp çıkmak kimseyle konuşmaz olacağına, hayatından ve şansından yana razı geleceğine, maddi ve manevi olarak bazı sorunlarla karşılaşılacağına delalettir.

Rüyada bataklıktan kurtulmak işlerini daha iyi duruma getirmek için bu kişilerden destek isteyeceğine, boş hayaller peşinde koşarken, ayağa gelen fırsatların kaçırılacağına, kazançlı bir döneme girileceğine rivayet eder.

Rüyada bataklığa girip çıkmak epey sorunlu bir duygu haline geleceğine, huzurun kaçıp yeniden gergin ve stresli bir hayata kavuşulacağına, zarar getirebilecek bir işten az da olsa bir kazanç elde ederek çıkılacağına işarettir.

Rüyada bataklık görmek kendisine müjdeli haberlerin iletileceğine, yaptığı makbul ve hayırlı işler sayesinde sevdikleri ile daha bir yakınlaşacağına, sıkıntılarını çözeceğine alamet etmektedir.

Rüyada birini bataklıkta görmek kafanın rahat olması sayesinde başka işlerle ilgilenileceğine, ortak olarak girdiği işten ortağının yapacağı bir hata yüzünden kısa bir süre içinde ayrılacağına, bu ayrılıktan sonra maddi olarak çok zor bir döneme gireceğine, maddi durumunuz kötüyse kısmetlerinizin artacağına inanılır.

Rüyada başkasını bataklıkta görmek projelerin ve ortaya konulacak olan çalışmaların büyük bir prestij sağlayacağına, zor günlerin geride kalacağına, endişeli bekleyişlerin sona ereceğine, onlarla gerek ticari olarak gerek de gönüllü olarak güzel işler yapacağına, kendisi gibi ender rastlanacak kadar düzgün bu kimselerle hep omuz omuza olmak isteyeceğine, kısa sürecek bir işe gireceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments