Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hapishaneyi ziyaret etmek

Rüyada hapishaneyi ziyaret etmek

Rüyada hapishaneyi ziyaret etmek durumu çok geç fark ettiği için çok üzüleceğine ve kafasını duvarlara vuracağına, rüyayı gören kişinin yaptığı işte elde ettiği karın da katlanarak çoğalacağına, sevdiği ve güvendiği insanlardan destek alamayacağına, başarısızlığa düşeceğine ve hüsran yaşayacağına, zamandan da kar edeceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ancak daha sonra askıya almak zorunda kaldığı bir işte büyük bir başarı kazanacağına, hayatında çok sevdiği ve değer verdiği kişilerle bazı işlere gireceğine, kafa karışıklığından ve olumsuz düşüncelerinden sıyrılacağına, yapacağı o işi onaylamayacağına delalettir.

Rüyada hapishaneyi ziyaret etmek gördüyseniz:

  • Sizi yavaşlatan, eski verimi alamadığınız bazı iş, iş birliği, anlaşma, pazarlık ya da düzenleme veya planları gözden geçirmenize neden olabilecek gelişmeler yaşanabilir.

Rüyada hapishane ziyaretine gitmek huzurunun eski haline döneceğine, hayır getirecek ve büyük kazançlar sağlayacak bazı olaylar yaşayacağına, sağlığının, huzurunun ve neşesinin yerinde olacağına, evliliğinin başarılı şekilde yürüyeceğine, eline geçen para ile birbiri ardına güzel çalışmalara imza atacağına delalet etmektedir.

Rüyada hapishaneyi ziyaret etmek maddi ve manevi olarak büyük zararlara uğrayacağına, bir sebeple çok kısa süre içinde parasal ve ruhsal olarak sıkıntılı bir döneme girileceğine, yapılan hata hakkında iş konusunda deneyim sahibi insanlardan yardım ve destek alınacağına, daha önce düştüğü yanlışlara yeniden düşmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada hapishaneye ziyaret etmek bir defa kesişen yollarının da bir daha asla ayrılmayacağına, yaşadığı gergin ve zor günleri arkasında bırakacağına, problemlerinin çözüleceğine, hayatına huzurun ve mutluluğun daim olacağına işarettir.

Rüyada hapishane ziyareti görmek yeni iş ilişkileri kurulmasını sağlayacağına ve her şeyin yoluna gireceğine, sorunların en kısa sürede çözülüp hayırların ortaya çıkacağına, gereksiz ve değersiz birinden yardım isteneceğine ancak bu kişinin herhangi bir yardımda bulunmayacağına işarettir.

Rüyada hapishanede birini ziyaret etmek manevi mutluluğu tadacağına, iş konusunda uzun süren tartışmaların sona ereceğine, hayallerin ve umutların boşa çıkacağına tabir olunur.

Rüyada hapishaneye ziyarete gitmek bol rızık elde edeceğine, daha fazla mal ve gelir sahibi olacağına, yaşanan büyük sıkıntı ve üzüntüleri ortadan kaldıracağına, şimdiye kadar sahip olmak istediği her şeye sahip olacağına alamet etmektedir.

Rüyada hapishaneye ziyarete gittiğini görmek yaşanan sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine, dertlerin biteceğine, yeni işlere girileceğine, daha büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, dileklerin gerçekleşeceğine, başarıların devamlı olacağına, çok güzel ve hayırlı işlere vesile olacağına, sorunlarından kısa bir süre içinde kurtulacağına delalettir.

Rüyada başkasının hapishane görmek müjdeli bir haber alarak sevineceğine, rüya sahibinin çok haraketli ve heyecanlı günler geçireceğine, yapılan işte büyük kazanç elde edileceğine, işlerin günden güne açılacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments