Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hapishane ziyaretine gitmek

Rüyada hapishane ziyaretine gitmek

Rüyada hapishane ziyaretine gitmek gerçek dostluklardan ve sevgiden uzak bir hayat süreceğine, işyerinde ve hanede bolluk ve bereketin hâkim olacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda sona ereceğine, devlet işleri ile ilgili mahkemelik durumlar yaşayacağına ve başının derde gireceğine, çok büyük hastalıklar ve üzüntüler yaşasa bile çok dirayetli olduğu için herhangi bir sorun ile karşılaşmayıp sağlıklı bir hayat süreceğine, sevdiği kişiler ile arasında sorunlar yaşanacağına, ancak sabır göstermesi sayesinde sorunların çok hayırlı ve başarılı bir şekilde çözüme kavuşacağına, bilinçli şekilde hareket etmeye gayret göstereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada hapishane ziyaretine gitmek gördüyseniz:

  • Diğerlerini sizi desteklemeleri için ikna edebilirsiniz.

Rüyada hapishane ziyaretine gitmek bazı bilgili kişiler ile gireceği projelerde çok büyük başarılara imza atacağına, tövbe edip hak yolunu seçeceğine, neşesini ve ağız tadını yitireceğine, mutsuz olacağına yorulmaktadır.

Rüyada hapishaneye ziyarete gitmek sorunların, sıkıntıların ve engellerin yaşanacağına, onların hatıralarını yaşatmak için elinden gelen herşeyi yapacağına ve onları çok sevdiğini bu şekilde tekrar göstereceğine, hayatı baştan aşağı değiştireceğine rivayet eder.

Rüyada hapishaneye ziyarete gittiğini görmek rüyayı gören bir kadın ise hizmetkar edineceğine, aksine hayatının daha da karmaşık bir hale geleceğine ve huzurunun bozulacağına, iş konusunda destek istenen bir kişiye kendi işi konusunda yardım edileceğine, sıkıntılarla boğuşan bir akrabanın toparlanması için bir ortaklık kurulacağına delalet eder.

Rüyada hapishaneyi ziyaret etmek müjdeli bir haber alarak sevineceğine, hayal kırıklığına uğramadan tüm isteklerini sonuna kadar tatmin edecek bir yaşama sahip olacağına, kurulan bir ortaklıkta yaşanan anlaşmazlıklardan ötürü sıkıntılı bir döneme girileceğine, onlar tarafından çok sevileceğine, yaşlılığında kendisine bir bebek özeni ile bakılacağına delalet eder.

Rüyada hapishanede birini ziyaret etmek çok mutlu, rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine ve evlat sahibi olacağına, tatsız günlerin geride bırakılacağına, aile hayatı içinde yaşanan sorunların aile büyükleri sayesinde çözüm bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada hapishaneye ziyaret etmek zarar getirecek bir işe girileceğine ve bu işte büyük bir sorun yaşanacağına, insanların alım gücünün azalacağına, hayırlı haberler alacağına, sevineceğine yorulur.

Rüyada hapishane ziyareti görmek dualarını, tövbelerini ve dileklerini kabul edeceğine, gönül işlerinden yana hep şanslı olacağı gibi son kararını da isabetli vereceğine, hanesine huzurun dolacağına, ekmeğini rahat şekilde yeme imkanına sahip olacağına, çektiği cefa kadar da sefa süreceğine inanılır.

Rüyada hapishaneye görüşe gitmek gireceği çok büyük bir ortaklıkta ihanet göreceğine, asla harama bulaşmayacağına, işlerle ilgili olarak bu kişi ile bir ortaklık kurulacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments